Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 25

Didelių prezidentės nuopelnų gyventojai dar nemato (apklausa)

Lietuvos didžiųjų miestų gyventojai iš prezidentės Dalios Grybauskaitės tebelaukia didžiųjų darbų ir sprendimų – prezidentės nuopelnus šaliai gyventojai kol kas vertina atsargiai.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip parodė savaitraščio „Veidas“ užsakymu tyrimų bendrovės „Prime consulting“ atlikta apklausa, beveik du penktadaliai Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų šaliai labiausiai nusipelniusiu valstybės vadovu laiko Valdą Adamkų.

Atsakydami š klausimą, kuris iš prezidentų geriausiai atliko (atlieka) jam patikėtas pareigas ir davė (duoda) daugiausia naudos Lietuvai, 38,8 proc. apklaustųjų įvardijo V.Adamkų.

Po jo rikiuojasi D.Grybauskaitė (26,6 proc.) ir nuo jos nedaug atsiliekantis Algirdas Brazauskas (21 proc), o Rolandą Paksą, kaip daugiausia naudos davusį prezidentą, išskyrė 6,8 proc. apklaustųjų.

Pasak respondentų, D.Grybauskaitė, nors iš jos tikimasi labai daug, dar nepademonstravo visos savo kompetencijos, o jos įdirbis kol kas gana menkas.

Apklausa taip pat atskleidė, jog savo valstybe ir jos raida patenkintų gyventojų Lietuvoje liko labai nedaug – tik šiek tiek daugiau nei aštuntadalis (13,8 proc).

„Veido“ užsakymu tyrimų ir konsultacijų bendrovės „Prime consulting“ 500 didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų apklausa atlikta sausio 11–13 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius