Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 02 03

Didžiulės policijos pajėgos apgulė degalinę „Statoil“ (atnaujinta 11.20 val.)

Ruošdamiesi Seimo gynybai, pareigūnai nutarė pasistiprinti dešrainiais ir kava.
Policininkai nenoriai fotografavosi su užkandžiais.
Policininkai nenoriai fotografavosi su užkandžiais. / Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr.

Pro degalinę „Statoil prie parlamento“ važiuojantys vilniečiai antradienio rytą matė neįprastą vaizdą. Degalinės aikštelė buvo kimšte prikimšta uniformuotų policininkų.Šaltyje saugodamos lūpas, policininkės vis pasitepdavo jas vazelinu.

Ruošdamiesi ginti Seimą per galimą apgultį, pareigūnai į Vilniaus centrą suvažiavo ir tarnybiniu, ir asmeniniu transportu.

Turėdami porą laisvų valandėlių, kol dar nesiunčia vykdyti užduočių, policininkai stumdėsi eilėse prie kavos ir dešrainių.

Pastebėję fotoobjektyvą, visi pareigūnai lyg susitarę atsukdavo nugaras. Vyrai burbėjo, kad jų užkandžiaujančių nėra reikalo fotografuoti. Replikoms, jog tai tikrai nieko blogo, policininkai pritarė bei antrino, kad jų priešpiečiai yra „prieš tarnybą“, o ne „tarnybos metu“.

Tarp policininkų buvusios pareigūnės moterys rūpinosi ne tik skrandžiais, bet ir grožiu. Šaltyje saugodamos lūpas, policininkės vis pasitepdavo jas vazelinu.

Paprasti degalinės lankytojai šmaikštavo, jog dabar pats tinkamiausias metas vogti degalus, nes matydami tokias policijos pajėgas „Statoil" darbuotojai yra visiškai atsipalaidavę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius