Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 29

Šiaulių administracijos direktorius apie liūties padarinius nenorėjo nė girdėti: „Lietaus reikėjo“

„Jei manęs negerbiate, tai gerbkite bent save – tiesiog daug prilijo. Po kurio laiko viskas susigėrė ir neliko nė ženklo“, – sakė Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius Antanas Bartulis, paklaustas, gal didžiuliams potvyniams mieste po lietaus įtakos turėjo ir vykstantys didžiuliai remontai.
Lietaus kanalizacija kai kur Šiauliuose visiškai užakusi
Lietaus kanalizacija kai kur Šiauliuose visiškai užakusi / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Administracijos direktoriaus A.Bartulio mintims pritarė ir ne vienas stichijos liudininkas. Šiaulietis Tomas tvirtino, kad iš tiesų lijo taip kaip jau seniai yra tekę matyti – lietvamzdžiai nespėjo „praryti“ nuo stogo bėgančio vandens.

Kitas šiaulietis, antradienio vakarą išėjęs į kiemą po pirmojo liūties gūsio, pamatė, kad lietus buvo toks tankus, kad nulenkė prie sienos augusį jauną dekoratyvinį klevą.

VIDEO: Šiaulius skandino liūtis: automobilius vietomis vanduo sėmė iki pusės

A.Bartulis dar pridūrė, kad žmonės turėtų džiaugtis, jog pagaliau normaliai palijo, o ne skųstis. Jo manymu, patvinusios gatvės nėra niekaip susijusios su netinkama lietaus kanalizacija ar mieste vykstančiais remontais.

Kai kurie šiauliečiai socialiniuose tinkluose turi abejonių direktoriaus žodžiais. Ne vienas pastebėjo, kad smarkiai patvino Tilžės gatvės atkarpa prie Šiaulių dramos teatro – šis kelio ruožas buvo rekonstruotas ir atidarytas pernai.

Taip pat abejonių kėlė patvinusi Aukštabalio gatvė. Guodžia tai, kad čia iki automobilių durelių pakilęs vanduo tiesiog nubėga į laukus. Šioje gatvėje lietaus kanalizacija iš tiesų kai kuriose vietose yra aklinai užkimšta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius