Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 24

„Dr.Who“ – „Flaxen Beats“ gimtadienis

Uostamiesčio naktinėtojams šį savaitgalį neteks ilgai sukti galvos, kur tinkamai pašėlti.
„Flaxen Beats“ gimtadienio tortą pjaustys Klaipėdoje.
„Flaxen Beats“ gimtadienio tortą pjaustys Klaipėdoje. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Naktiniame klube „Dr.Who“ numatomos dvi siautulio kupinos naktys: penktadienį čia gimtadienio tortą pjaustys „Flaxen Beats“ didžėjai, o šeštadienį Ibizos karštį atpūs egzotiškų vyrų šokėjų kolektyvas iš Amsterdamo.

Savaitgalis prasidės su jubiliejiniu didžėjų ir prodiuserių kolektyvo „Flaxen Beats“ gimtadienio vakarėliu. Penktus metus house ritmais diskotekų aikšteles drebinantys Carl Keen, Andy Roze ir No Evil neapsiriboja vien didžėjavimu. Nepaisant to, jog kiekvieną savaitgalį bent vienas iš jų svečiuojasi kuriame nors Lietuvos klube, vaikinai randa laiko kartu padirbėti ir garso studijoje.

Jų prodiusuoti kūriniai ne tik įtraukti į rinkinius „ZIP Gatvė“, „ZIP Gatvė 2“, „Opus3“, bet ir pateko į kelias populiarias kompiliacijas užsienyje. 2008 metais grupės singlas „Another Day“ kelis mėnesius išsilaikė Lietuvos radijų stočių topuose, o legendinio radijo vedėjo ir didžėjaus Pete Tong internetinėje laidoje „Fast Trax“ laimėjo pirmą vietą paskelbtame konkurse ir pateko į populiarų rinkinį „Bedroom Bedlam“.

Išskirtine proga penktadienio naktį prie „Dr.Who“ didžėjaus pulto atsistos visi trys „Flaxen Beats“ nariai - tai būna gana retai. Be to, lankytojų laukia išskirtinis vokalistės Aistės pasirodymas, kuri vakarėlio metu prisijungs prie jubiliatų ir gyvai atliks keletą kūrinių. „2004 m. house muzika pasiėmė mūsų sielas, – apie savo didžėjavimo pradą juokavo „Flaxen Beats“ vyrukai, – O dabar mes paimsime jūsų.“

Šeštadienio naktį klube „Dr.Who“ savo specialią programą pristatys šokėjų kolektyvas iš Amsterdamo. Daugiau kaip 10 metų Olandijos, Belgijos bei kitų šalių klubuose šokantys vyrai tituluojami vienais geriausių Europoje ir žavi visus savo išpuoselėtais ir egzotiškais kūnais. Su jais taip pat pasirodys ir „Pure Star Agency“ šokėjos, turinčios ilgametę patirtį geriausiuose Europos klubuose ir kurortuose.

Penktadienio ir šeštadienio renginių pradžia – 23 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius