-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 12

„Dr.Who“ skelbia karą fonogramoms

Beveik kiekvieną penktadienį klaipėdiečius bei miesto svečius gyvais koncertais džiuginantis naktinis klubas „Dr.Who“ nusprendė nebesitaikstyti su plastmasine kultūra ir užsiimti muzikiniu švietimu.
„Dr.Who“ jau šėlo „Tabami Goes Queen“ projekto dalyviai.
„Dr.Who“ jau šėlo „Tabami Goes Queen“ projekto dalyviai. / A.Stapono nuotr.

Tokį savo tikslą klubo atstovai sieks įgyvendinti nuo šiol tikro garso renginius ženklindami ciklo „Dr.Who Gyvai“ vardu bei akcentuodami tokių pasirodymų privalumus.

Pirmasis renginių serijos koncertas įvyks jau šį penktadienį. Jo metu vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Mantas kartu su septyniais gyvai grojančiais instrumentalistais atliks visame pasaulyje žinomo dainininko Lenny Kravitzo kūrinius.

„Atėjo laikas žmonėms parodyti, kas yra tikra, o kas – ne, – dėstė „Dr.Who“ atstovai, – pastebėjome, jog yra nemažai žmonių, kurie net nežino kuo skiriasi gyvo garso koncertas nuo tokio, kurio metu muzikantų darbą atlieka kompaktinių plokštelių grotuvas. Tai ne išprusimo reikalas, o prastos kokybės koncertų organizatorių kaltė.“

Anot klubo atstovų, kiekvienas pasiruošimas gyvo garso pasirodymui reikalauja ne tik nemažai lėšų, bet ir laiko, nervų bei jėgų: garso kokybė renginio metu turi būti nepriekaištinga, todėl tenka paplušėti nemažai valandų derinant krūvą gitarų, būgnų komplektą, pučiamuosius, klavišinius, dainininko bei pritariančių vokalistų mikrofonus.

„Bet kuris garso operatorius pritartų, jog kiekvieną kartą - tai pragariškas darbas, nes naudojami ne tik įvairūs instrumentai ar skirtingi stiprintuvai, bet taip pat tenka iki skrupulų patenkinti kiekvieno atlikėjo techninius pageidavimus, o ką bekalbėti apie tai, koks darbas laukia paties koncerto metu, kai į klubą prisirenka nuolat judančių ir garsą sugeriančių kūnų,“ – aiškino organizatoriai.

Apie tai, kiek pastangų reikia įdėti ruošiantis gyviems pasirodymams bei dalyvaujant juose, galėtų papasakoti ir šį penktadienį uostamiestyje dainuosiantis Mantas.

Klube „Dr.Who“ įvyksiančios muzikinės premjeros metu vokalistas perdainuos žymiausius Lenny Kravitzo muzikinius perlus. Toks iššūkis Mantui jau nebe pirmas – savo sugebėjimus jis jau įrodė „Tabami Goes Queen“ bei „Kitaip“ koncertų metu

Klausytojai galės išgirsti tiek iki skausmo išklausytą „American Woman“, už širdies griebiantį „You Belong To Me“, energingąjį „Fly Away“, bene žinomiausią, tiesiog iš kojų verčiantį „Are You Gonna Go My Way“, bet ir daugelį kitų. Be to, Mantas pažadėjo uostamiesčio gerbėjams pristatyti bei gyvai atlikti savo naujausią radijo hitą „Čiuožki“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius