Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2014 05 07

Druskininkų meras Ričardas Malinauskas skiriasi su savo antrąja žmona

Druskininkų meras Ričardas Malinauskas skiriasi su savo antrąją žmona Ineta.
Ričardas Malinauskas
Ričardas Malinauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šią žinią Druskininkų meras paskelbė laikraštyje „Mano Druskininkai“.

„Aš myliu mūsų sūnų, kaip ir myliu kitus savo vaikus iš ankstesnės santuokos. Visais jais be galo džiaugiuosi, didžiuojuosi ir rūpinuosi, kiek galiu, nes jie yra mano gyvenimo prasmė. Deja, gyvenimas yra toks, koks yra. Ne visada viskas susiklosto taip, kaip mes norime ar įsivaizduojame. Ir kiekvienam yra skirtingai duota pakelti gyvenimo sunkumus ir išbandymus“, – pranešime skelbia R.Malinauskas.

R.Malinauskas pareiškime sakė, kad kartais kitiems viešumas tampa nepakeliama gyvenimo našta. „Labai gaila, bet mano žmonai tai buvo per sunku. Su visa atsakomybe noriu pasakyti tiems, kurie puls daryti įvairias išvadas ir kurti teorijas apie mano skyrybas – mes išsiskyrėme ne dėl turto ar kitų materialių dalykų, o dėl to, kad, deja, kartais taip nutinka. Šeima, santuoka – man didžiausia vertybė ir, nepaisant to, kad po visų pastangų mums su Ineta nepavyko jos išsaugoti, aš visada rūpinsiuosi savo buvusia žmona ir vaikais“, – sako R.Malinauskas, pridedantis, kad skyrybos tikrai vyksta ne dėl trečio asmens.

Su pirmąja žmona Daiva R.Malinauskas sulaikė dviejų dukterų ir sūnaus. Su Ineta jis susituokė 2010 metais, susilaukė su ja sūnaus. 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius