-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 25

Druskininkų viešojo transporto keleiviai gali nemokamai vežtis dviračius

Keleivių vežimo bendrovė „Kautra“, tęsdama savo draugiškus santykius su dviratininkais, pirmoji ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse pradėjo vežti dviračius miesto viešuoju transportu Druskininkų kurorte.
Nauji dviračių laikikliai
Nauji dviračių laikikliai

„Gegužės pabaigoje vykusios Druskininkų miesto šventės metu miesto gatvėmis jau kursavo vienas autobusas su specialia dviračiams vežti skirta įranga. Nuo šiol mieste važinės keturi specialia JAV pagaminta įranga aprūpinti autobusai“, – sakė „Kautros“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.
Dviračių laikikliai sumontuoti autobuso priekyje. Keleivis pats užsideda dviratį ir įlipa į autobusą, o atvažiavęs nusiima savo dviratį. Vairuotojas tai gali stebėti, nes įranga, kuria galima vežti du dviračius, sumontuota autobuso priekyje.

Dviračiai vežami nemokamai. Miesto autobusai su dviračių vežimo įranga kursuoja į Grūto parką, Ratnyčią bei Jaskonis, taip pat maršrutu Laisvės aikštė – Ateities stotelė.

Keleivių vežimo bendrovė „Kautra“ šiemet tęsia pernai sėkmingai startavusią akciją „Važiuok „Kautros“ tarpmiestiniu autobusu ir savo dviratį vežkis nemokamai“.

Idėja pasiteisino, todėl šį sezoną tarpmiestiniuose maršrutuose važinėja dvigubai daugiau autobusų, turinčių specialią dviračių vežiojimo įrangą. Keleiviai savo dviračius pernai labiausiai mėgo vežtis į Nidą ir Palangą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius