Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 09 25

Du VMI viršininkės pavaduotojai perkelti į kitas pareigas

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) vadovė Edita Janušienė atsisako dviejų iš 4-ių pavaduotojų. Virginijus Narvilas ir Vytautas Vitkevičius lieka dirbti VMI, tačiau perkelti į žemesnes pareigas.
Edita Janušienė
Edita Janušienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

V.Vitkevičius dirbs Nepriemokų administravimo departamento patarėju, o V.Narvilas – Atrankos ir paramos auditui departamento patarėju. VMI viršininkės pavaduotojais toliau dirbs Vygantas Ivanauskas ir Artūras Klerauskas, BNS pranešė VMI atstovė Rūta Asadauskaitė.

„VMI vadovė pirmadienį pasirašė įsakymą kuriuo perskirstė VMI padalinių priežiūrą ir taip sumažino pavaduotojų funkcijas einančių darbuotojų skaičių. Vadovės teigimu, toks jų skaičius yra pakankamas, kad VMI dirbtų sklandžiai ir efektyviai, tad priimti naujų darbuotojų šioms pareigoms neketina“, – BNS teigė R.Asadauskaitė.

53-ejų V.Narvilas VMI vadovo pavaduotoju dirbo nuo 2015 metų spalio, iki tol jis vadovavo Didžiųjų mokesčių mokėtojų stebėsenos ir konsultavimo departamentui. 50-ies V.Vitkevičius VMI viršininko pavaduotoju paskirtas 2016 metų gruodį, o iki tol dirbo įstaigos vyriausiuoju patarėju.

Buvusi Lietuvos banko vyriausioji auditorė E.Janušienė VMI pradėjo vadovauti liepos pabaigoje. Ji pakeitė už šiurkščius tarnybinius pažeidimus iš pareigų sausį atleistą Dainorą Bradauską.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius