Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 13

Dviračiais – į naktinį žygį

Klaipėdiečiai kviečiami į romantišką naktinį žygį dviračiais „Arbata ant Olandų kepurės“. Nemokamas renginys vyks penktadienį, nesvarbu, koks oras bebūtų.
Dviratis trims - mamai, tėčiui ir vieta dukrelei.
Dviračių entuziastai nepaisydami atvėsusių orų keliaus ant Olandų kepurės. / J.Andriejauskaitės nuotr.

Kadangi metas, kai vyks žygis, bus vėlyvas, o kelionės sąlygos pakankamai ekstremalios, šiam nuotykiui pasiryžę žmonės privalo turėti dviračius su priekiniais ir galiniais žibintais. Romantiško naktinio žygio dalyviams organizatoriai taip pat pataria dėvėti dviratininkų šalmus. Kadangi spalio vakarai jau žvarbūs, vertėtų pagalvoti ir apie tinkamą aprangą: šiltas striukes, pirštines, batus.

„Visoje Europoje žmonės dviračiais važinėja visus metus, oras nesvarbu. Svarbu – gera nuotaika ir tinkama apranga“, – įsitikinusi parduotuvės „Tavo dviratis“ direktorė Lina Stanevičiūtė.
Šios kelionės tikslas – pervažiuoti naktį dviračių taku, pažvelgti į rudenėjantį naktinį mišką ir smagiai praleisti laiką su smagia, ekstremalių sąlygų nebijančia kompanija.
Jai antrino ir klubo „Aktyvus stilius“ narys Vytautas Barvydaitis, manantis, jog dviratis – puiki priemonė gerai praleisti laiką ne tik vasarą. „Kuo ekstremalesnės sąlygos – tuo daugiau įspūdžių ir adrenalino“, – įsitikinęs jis.

Šildysis arbata

Organizatoriai kviečia visus kartu su patyrusiais, daug po Lietuvą bei užsienį keliavusiais klubo nariais pajusti naktinio miško grožį ir pasimėgauti kvapnia žolelių arbata viename unikaliausių Klaipėdos gamtos kampelių – ant Olandų kepurės pavadinimą turinčio kalno. Žadama pasirūpinti ir kelioniniais šildytuvais bei arbata, tačiau siūloma kiekvienam dalyviui pasiimti ir savo termosus bei sumuštinių, jeigu išalktų ar panorėtų susišildyti karštu gėrimu kelionėje.

„Šios kelionės tikslas – pervažiuoti naktį dviračių taku, pažvelgti į rudenėjantį naktinį mišką ir smagiai praleisti laiką su smagia, ekstremalių sąlygų nebijančia kompanija. Tikimės, kad begeriant arbatą mus aplankys ir paslaptingasis olandas, kurio vardu pavadintas 24 m virš jūros lygio iškilęs kalnas“, – intrigavo organizatoriai.

Pasiryžusieji šiam ekstremaliam žygiui dviratininkai kviečiami iš anksto registruotis telefonu 8- 674 20990, el. paštu dviraciu.parduotuve@gmail.com arba parduotuvėje „Tavo dviratis“ (Kūlių Vartų g.5).
Visiems dalyviams bus suteikta informacija apie naktiniam žygiui būtinas priemones, saugaus važiavimo tamsoje taisykles. Neturintiems naktiniam važiavimui tinkamų dviračių ar kai kurių priemonių, bus  suteikta galimybė juos išsinuomoti už simbolinę kainą.

Žygio pradžia – penktadienį 19.30 val. Startas – prie Vasaros estrados. Kelionės trukmė – apie 4 valandos. Iki tikslo – Olandų kepurės – važiuojama dviračių taku.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius