Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 22

Dviratininkai Klaipėdos senamiestyje ieškos paparčio žiedo

Ilgiausios dienos bei trumpiausios nakties išvakarėse uostamiesčio dviratininkai kviečiami nesnausti. Birželio 23 d. jie turės progą ne tik smagiai praleisti laiką dalyvaudami žaidime „Ar pažįsti Klaipėdą“, bet ir surasti Klaipėdos senamiestyje netikėtai pražydusį paparčio žiedą.
Dviratis
Dviratis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Joninės

Vis gausesnį ratuotų entuziastų būrį sutraukiantis žaidimas „Ar pažįsti Klaipėdą“ šįkart papildytas šventiniu akcentu – paparčio žiedo ieškojimu. Joninių išvakarėse stebuklingas žiedas „pražys“  tik tiems dviratininkams, kurie uostamiesčio centrinėje dalyje atras visus šešis žaidimo žemėlapyje pažymėtus punktus.

Kaip įprasta, žaidimo „Ar pažįsti Klaipėdą“ starto vieta – prie parduotuvės „Tavo dviratis“. Dalyviai registruotis gali iki birželio 23 d.15.30 val.

Starto vietoje visiems žaidimo dalyviams bus įteikti žemėlapiai su 5 uostamiesčio objektų, nufotografuotų netikėtais rakursais nuotraukomis.  Važiuojant dviračiu reiks surasti penkis objektus ir gauti ten laukiančių žmonių antspaudus žaidimo pase.

Žaidimo naujovė – tik paskutiniame, penktame punkte dviratininkams bus įteikta užuomina, kurią teisingai išsprendus paaiškės paslaptingojo paparčio žiedo vieta. Dviratininkas, suradęs visus šešis punktus ir greičiausiai „nuskynęs“ paparčio žiedą, laimės Joninių šventės vertą prizą.

Organizatoriai primena, kad žaidime dalyvauti gali dviratininkai nuo 14 metų. Laikantis saugaus važiavimo taisyklių, neturintys 18 metų, privalo dėvėti šalmus. Visų žaidžiančiųjų dviračiai privalo būti techniškai tvarkingi. Neturintiems dviračių, bet norintiems dalyvauti žaidime, bus galimybė juos išsinuomoti už simbolinę kainą.

Pasak žaidimo „Ar pažįsti Klaipėdą“ organizatorės Linos Stanevičiūtės, trečią kartą uostamiestyje rengiamas ir tradiciniu tampantis žaidimas – tik viena iš organizuotą Klaipėdos dviratininkų laisvalaikį praturtinančių pramogų.

Kaip ir pernai, nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio pabaigos dviratininkai galės dalyvauti fotografijų konkurse „Mink ir fotografuok“ bei laimėti solidų prizą – dviratį. Kiekvieną šeštadienį organizuojamos sveikatingumo kelionės – „Dviratis ir joga“, sekmadienį – „Dviratis ir pirtis“, kurių metu klaipėdiečiai turės galimybę ne tik smagiai pasivažinėti pajūrio trasomis, bet ir sustiprinti sveikatą su jogos treneriu bei pasikaitinti sveikuolių pirtelėje. Kartą per mėnesį dviračių sporto entuziastai kviečiami į dienos trukmės keliones – Juodkrantę valgyti žuvienės bei sveikos gyvensenos turą Palangoje.

Žaidimo „Ar pažįsti Klaipėdą?“ pradžia – 16 val. Trukmė – 1 val. Starto mokestis – 5 Lt. Starto vieta – parduotuvė „Tavo dviratis“ (Kūlių Vartų g. 5).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius