-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 31

Dvylikos vaikų šeimai – dovanos iš Kauno policijos rankų

Rugpjūčio 30 d., likus keletai dienų iki naujų mokslo metų pradžios, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, nešini dėžėmis su mokykliniais reikmenimis, vyko pradžiuginti Kaune gyvenančios daugiavaikės šeimos.
Kauno policijos pareigūnai padovanojo mokyklinių reikmenų daugiavaikei šeimai
Kauno policijos pareigūnai padovanojo mokyklinių reikmenų daugiavaikei šeimai / Kauno apskrities VPK nuotr.

Rugpjūčio 9-29 d. vyko akcija, kurios metu Kauno apskrities VPK pareigūnai bei darbuotojai rinko įvairias mokyklines prekes. Visus mokyklinius reikmenis nuspręsta padovanoti 12 vaikų turinčiai šeimai.

Vaikams dovanas atvyko įteikti ne tik Kauno apskrities VPK Viešosios tvarkos valdybos Prevencijos skyriaus viršininkė Joana Gudelytė kartu su kolega, bet ir policijos bičiulis Amsis. Jaunieji moksleiviai naujus mokslo metus sutiks ne tik apsirūpinę įvairiausiais kanceliariniais reikmenimis, bet ir pasipuošę naujomis kuprinėmis.

Vaikai liko maloniai nustebę gavę dovanas iš policijos pareigūnų rankų. Dėkodama už šią staigmeną, mama Jurgita teigė, jog išleisti vaikus į mokyklą bei visiems nupirkti reikalingus mokyklinius reikmenis yra sudėtinga. Trijų kambarių bute gyvenanti 11 asmenų šeima, šiemet į mokyklą išleis 8 vaikus.

Policijos pareigūnai džiaugiasi prisidėję prie džiugaus naujų mokslo metų šventės laukimo bei praskaidrinę daugiavaikės šeimos dieną kukliomis dovanomis.

VIDEO: Daugiavaikei šeimai – dovanos iš Kauno policijos rankų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius