Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 04

„Džem‘pube“ – rokeriai iš Latvijos

Jau šį penktadienį roko gerbėjai gali ruoštis į klubą „Džem‘pub“. Čia savo naująjį albumą kauniečiams pristatys latvių alternatyvaus roko grupė „Versus“.
Naująjį savo albumą pristatysiantys rokeriai iš Rygos garsėja itin energingais ir energijos kupinais pasirodymais.
Naująjį savo albumą pristatysiantys rokeriai iš Rygos garsėja itin energingais ir energijos kupinais pasirodymais. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Rokas Latvija

Progą išgirsti jau 6 metus gyvuojantį kolektyvą roko mėgėjai turėjo festivalyje „MountainRock vol. 5/ Expanding the Horizons“. Anot „Versus“ narių, nuo pat jų muzikinio kelio pradžios nedingstantis poreikis judėti į priekį grupę skatino keistis, tačiau pagrindinis tikslas liko tas pats – tobulėti ieškant įkvėpimo, apmąstant ir nebijant eksperimentuoti.

Rygiečiai tvirtina, jog jie neturi tikslo praturtėti iš muzikos, tapti žinomais ir pasirašyti sutartį su didžiule įrašų kompanija, todėl gali laisvai rinktis, ką ir kaip groti. Vaikinai tikina, jog jie gerbia vienas kito nuomonę ir muziką kuria įkvėpti savo minčių, jausmų bei nuojautų.

Nuo 2004 metų „Versus“ kūrė ir grojo muziką tik sau ir savo malonumui, tačiau nuo 2007-ųjų jie pradėjo dalintis savo muzikinėmis kelionėmis kartu su visais, kas tuo domisi. „Visiems roko gerbėjams rekomenduoju ateiti į šį koncertą, nes tai viena geriausių alternatyvaus roko grupių Baltijos šalyse. Latviai žavi ne tik subtiliu savo skambesiu, bet ir charizmatiškumu bei nuo scenos sklindančia energija“, – užtikrintai kalbėjo klubo „Džem‘pub“ projektų vadovas Giedrius Ibianskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius