Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 13

E.Zingeris tapo apkalbų įkaitu?

Seimo Užsienio reikalų komitetui (URK) vadovauti pradėjęs konservatorius Emanuelis Zingeris garsėja ne tik didele užsienio politikos patirtimi, Seimo koridoriuose sklando linksmos istorijos apie politiko užmaršumą, šeštadienį rašo „Lietuvos žinios“.
Emanuelis Zingeris
Emanuelis Zingeris / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors E.Zingeris puikiai išmano užsienio reikalus, sprendžiant, kas galėtų vadovauti komitetui, nuogąstauta, kad politikui koją gali pakišti išsiblaškymas ir užmaršumas. Tačiau pats URK vadovas teigia, kad kalbos apie Seimo rūmuose jo neva pamirštą sūnų ar blaškymąsi ieškant nežinia kur palikto automobilio, tėra prasimanymai.

Prieš kurį laiką Seime buvo aptarinėjama E.Zingeriui nutikusi istorija. Esą Seimo narys į darbovietę atsivedė sūnų, o pasibaigus posėdžiams sėdo į automobilį ir nurūko, palikęs atžalą lūkuriuoti Seimo koridoriuje. Vaiko pasiimti Seimo narys grįžo tuomet, kai kolegos paskambino ir pranešė jam apie neva užmirštą vaiką.

Taip pat pasakojama, kad konservatorius prie parlamento bandė atrakinti svetimą mašiną, nes pamiršo, kur paliko savąją, o kitą kartą aikštelėje neradęs savo automobilio, parlamentaras neva skambinęs policijai pranešti, jog šis pavogtas, nors iš tiesų transporto priemonę buvo palikęs kitoje vietoje.

Kitą kartą Seimo narys ant kojų sukėlė Vilniaus oro uosto tarnybas, mat po rankinio bagažo patikros pasigedo savo laikrodžio. E.Zingeris pamanė, kad jį apvogė, tačiau netrukus Seimo narys laikrodį rado kelnių kišenėje, rašo „Lietuvos žinios“.

Seime taip pat nuolat kalbama apie pamestus E.Zingerio kompiuterius, vėlavimą į televizijos laidas, mūvimas skirtingų spalvų kojines bei kurioziškas situacijas per komandiruotes.

Per praėjusią Seimo kadenciją URK vadovavęs socialdemokratas Justinas Karosas  „Lietuvos žinioms“ sakė, kad dėl E.Zingerio asmeninių savybių komiteto nariams neturėtų kilti sunkumų. „Išsiblaškymas – vienintelė jo problema, bet šios savybės nepakeisi. Galbūt postas įpareigos šiek tiek pasitempti,“ – svarstė J.Karosas.

Anot paties E.Zingerio, išgalvotas istorijas apie jo užmaršumą po Seimą platina pikti liežuviai. „Žinau tas istorijas apie mano užmaršumą. Kalbama, kad sykį esą mūvėdamas vien kojines sutikau delegaciją, tačiau taip nebuvo. Ir sūnaus niekada Seime nesu palikęs. Esu literatas, ne matematikas, tad gal ir turiu kokį menišką elementą“, – teigė E.Zingeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius