-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 11

E.Masiulis: Liberalai nelinkę skubėti jungtis su liberalcentristais

Valdantysis Liberalų sąjūdis nelinkęs skubiai jungtis su partijos vadovą pakeitusia, taip pat valdančiąja Liberalų ir centro sąjunga.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Tai šeštadienį po Liberalų sąjūdžio tarybos posėdžio BNS sakė partijos vadovas, susisiekimo ministras Eligijus Masiulis.

„Partijos skyriai išreiškė nuomonę, kad reikia atsargiai žiūrėti į partijų susijungimą. Tikrai turime ieškoti bendradarbiavimo formų Seimo frakcijose ir Vyriausybėje, bet neturime skubėti jungti partijų struktūriniais pagrindais. Skyriuose vyrauja nuostatos, kad susijungimas nesustiprintų liberalų judėjimo Lietuvoje“, – teigė Liberalų sąjūdžio vadovas.

Anot pašnekovo, pasikeitimai Liberalų ir centro sąjungos vadovybėje leidžia tikėtis didesnio bendradarbiavimo.  Birželio pabaigoje į liberalcentristų vadovo postą buvo išrinktas Vilniaus vicemeras Gintautas Babravičius. Jis pakeitė šešerius metus partijai vadovavusį Artūrą Zuoką.

E.Masiulis taip pat tvirtino, kad partijos tarybos nuomone, pasikeitimų Vyriausybėje po prezidentės Dalios Grybauskaitės inauguracijos neturėtų būti.

„Mes (Liberalų Sąjūdis – BNS) sakome, kad koalicija turi tęsti darbus tokiose pačiose proporcijoje ir bandymai pakeisti kvotas sukeltų erzelio. Šiuo, ekonominio nestabilumo metu nereikėtų dar ir politinio nestabilumo“, – teigė E.Masiulis.

Tytuvėnuose, Kelmės rajone vykstantis Liberalų sąjūdžio sąskrydis vyks iki sekmadienio.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius