Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 08

Eismo informacija: didelėje dalyje Lietuvos lyja, semiamas kelias į Nidą

Lyja Šiaulių apskrityje, lynoja ar dulksna Panevėžio, Telšių, Tauragės, Kauno, Panevėžio ir Utenos apskrityse. Silpnas rūkas vietomis Prienų, Šalčininkų, Vilniaus rajonuose. Stipresnis rūkas Alytaus apskrityje, matomumas vietomis yra nuo 100 iki 150 m, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Slidus kelias
Slidus kelias / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Lietus

Magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos. Eismo sąlygos neblogos.

Rajoniniai keliai įvairūs: atviriose vietose asfaltuotos jų dangos šlapios, o žvyrkeliai vietomis jau patižę, taip pat vis dar yra patižusio sniego, provėžų, o vietomis apledėjusių.

Polaidžio vanduo semia kelio (Nr. 167) Smiltynė–Nida ruožą nuo 41–42,2 km. Kol kas apsemti tik važiuojamosios dalies kraštai. Šioje vietoje greitis ribojamas iki 50 km/val.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio (Nr. 206) Šilutė–Rusnė 7-ame kilometre esantis 413 m ilgio ruožas. Vandens gylis pakilo iki 28 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Šiame rajone taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dvylikos rajoninių kelių ruožai, iš viso – 39,7 km. Vandens gylis – nuo 5 iki 100 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai. Iš viso – 41,2 km. Vandens gylis – nuo 65 iki 110 cm.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius