Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

Eismo sąlygos: vairuotojus vargina šlapdriba, pereinanti į lietų

Visoje šalyje, išskyrus vakarinę dalį, protarpiais trumpa šlapdriba, pereinanti į lietų, vietomis susidarė plikledis, praneša Lietuvos kelių direkcija.
Šlapdriba Vilniuje
Šlapdriba Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Magistraliniai ir krašto keliai daugiausia šlapi, šiuo metu barstomi tik tose vietose, kur yra susidaręs plikledis. Mažesnio intensyvumo krašto keliuose vietomis vis dar yra nežymių provėžų. Eismo sąlygos neblogos.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispaustu sniegu, provėžotos, daug kur apledėjusios, kai kur yra švarių šlapių ruožų. Eismo sąlygos šiuose keliuose išlieka sudėtingesnės.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio (Nr. 206) Šilutė–Rusnė 7-ame km esantis 412 m ilgio ruožas. Vandens gylis – 27 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Šiame rajone taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dvylikos rajoninių kelių ruožai, iš viso – 31,27 km. Vandens gylis – nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai. Iš viso – 48,9 km. Vandens gylis – nuo 65 iki 110 cm.

Orų žemėlapį rasite čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius