-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 12

Ekshibicionisto asmenybė nustatyta

Dainavos policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino Kauno maisto pramonės mokyklos bendrabučio gyventojas nuogybėmis šiurpinusio vyro asmenybę.
Specialistai pataria: pamačius nuogybes demonstruojantį asmenį moterims reikia reaguoti kiek įmanoma ramiau.
Specialistai pataria: pamačius nuogybes demonstruojantį asmenį moterims reikia reaguoti kiek įmanoma ramiau. / „15 minučių“/Tomo Grigalevičiaus nuotr.

Paaiškėjo, kad Krėvės prospekte esančio mokyklos bendrabučio kieme pasistatytame automobilyje „Audi A8“ lyties organus demonstravęs ekshibicionistas anksčiau jau buvo pakliuvęs į policijos akiratį.

„Jis kartą jau baustas už tokį pat nusižengimą. Vyro asmenybė žinoma – jis kaunietis, vedęs, turi vaikų. Tačiau skelbti daugiau informacijos, kol vyksta ikiteisminis tyrimas, negalime“, – sakė Dainavos policijos komisariato tyrėjas Andrius Krivickas. Viešosios tvarkos pažeidimu įtariamam kauniečiui išsiųstas šaukimas atvykti apklausai. Ji numatyta kitos savaitės viduryje. Tyrėjas užtikrino, kad vyras bus apklaustas: „Jei savo noru nepasirodys, atvesdinsime“.

„15min“ šią savaitę rašė, kad Kauno maisto pramonės mokyklos bendrabučio gyventojos porą kartų pastebėjo kieme stovintį automobilį „Audi A8“. Pasak merginų, jame sėdėjo pusnuogis vyras ir masturbavosi. Lapkričio pabaigoje ir gruodžio pirmąją savaitę kieme pasirodžiusį nuogalių merginos nufotografavo, taip pat užsirašė automobilio numerį. „Nuotraukas darėme, nes norime, kad tas žmogus būtų nubaustas. Jis gąsdina ne tik mus. Netoli gyvena ir šeimų, kuriose yra mažų, mokyklinio amžiaus vaikų. Kaip jiems jaustis, kai eidami pro šalį pamatys tokius vaizdus?“ – sakė vyrą užfiksavusios moksleivės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius