Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 17

Eksperimentas: kiek už seksą be tabu moka Londono lietuviai?

Vieša paslaptis, kad emigravusiems lietuviams Londone susirasti antrą pusę nelengva, tad internete knibždėte knibžda pažinčių skelbimų. Dalis jų – sekso už paramėlę siūlymai. Norėdama išsiaiškinti daugiau apie šią sferą, atlikau eksperimentą ir skelbime pasiūliau kūniškus malonumus už atlygį. Nors ir neketinau su vyrais susitikti, susidariau aiškų vaizdą, kas vyksta sekso už pinigus pasaulyje.
Paskelbus fiktyvų skelbimą, per trumpą laiką atsirado puššimtis sekso už pinigus ištroškusių vyrų.
Paskelbus fiktyvų skelbimą, per trumpą laiką atsirado puššimtis sekso už pinigus ištroškusių vyrų. / Flickr.com

Per pirmąsias 20 valandų nuo skelbimo publikavimo sulaukiau keturiadešimties vyrų žinučių bei skambučių. Kaip rujojantys patinai tautiečiai puolė aiškintis, kiek aš kainuoju, detaliai dėstyti savo gašlius norus ir piktintis, jei per dvi minutes neatsakau į trumpąją žinutę. Atsakyti greitai nespėjau, nes telefonas kone įkaito nuo skambučių ir žinučių lavinos.

Į mane besikreipusių vyrų amžius svyravo nuo 25-erių iki 54-erių metų. Vieni iš jų nebuvo linkę itin atvirauti ir norėjo nusipirkti moterį lyg kokį stalą, tad domėjosi tik fiziniais matmenimis bei kaina.

Kiti noriai atsakinėjo į klausimus ir domėjosi mano asmenybe bei parsidavinėjimo ypatumais, kuriuos kūriau ekspromtu ir kaip iš rašto porinau apie prostitutės kasdienybę.

Gašlios kalbos ir derybos dėl atlygio

Didžioji dalis rašiusiųjų trumpąsias žinutes pradėdavo nuo klausimo, ar skelbimas tikras. Pasirodo, neretai vaikinai, keršydami savo buvusioms merginoms ar žmonoms, paskelbia jų kontaktus interneto portaluose kaip prostitučių.

Taip pat ir skambinę, ir rašę teiravosi mano amžiaus. Nežinau, ar vyrai jaudinosi, jog būsiu per sena, ar per jauna. Net mokėdami už seksą, lietuviai nori pakankamai jaunos, bet jau legaliai mylėtis galinčios moters.

Kaip rujojantys patinai tautiečiai puolė aiškintis, kiek aš kainuoju, detaliai dėstyti savo gašlius norus ir piktintis, jei per dvi minutes neatsakau į trumpąją žinutę. 

Daugumai vyrukų mano sugalvota 100 svarų sterlingų (135,51 euro) suma atrodė tinkama, tačiau pasitaikė ir tokių, kurie norėjo patikrinti – ar aš jos verta, o kiti puolė derėtis kaip pirkdami bulves iš turgaus močiutės. 

Potencialios sugulovės tikrinimas vyksta paprastai – užduodami klausimai, ką su ja galima daryti, koks požiūris į analinį ir oralinį seksą. Nuo pasirinktų atsakymų tiesiogiai priklauso mokama suma.

Negana to, siūlydami keliasdešimt svarų sterlingų, vyrai reikalauja atitikti tam tikrus išvaizdos standartus. Svarsčiau, galbūt todėl jie neturi merginų bei žmonų? Visi be išimties prašė apibūdinti save.

Suokdama lakštingalos balseliu kalbėjau apie save kaip apie kokią deivę vėjyje besiplaikstančiais plaukais. Ką turi omenyje prašydami „papasakoti apie save“, supratau tik po to, kai pasiteiravau keleto pirmųjų parašiusių. Taigi, jūsų dėmesiui – sekso už pinigus pasaulyje ši frazė reiškia: ūgis, svoris, krūtinės dydis, užpakalio apimtis, akių bei plaukų spalva.

Nuo mokamo sekso iki draugiškų santykių

Nors man atrodė akivaizdu, kad sekso už pinigus esmė paprasta – sumokėti už valandą, atlikti reikalus ir išsiskirstyti kas sau, taip atrodo ne visiems. Keletas vyrukų, pasiteiravę, kiek kainuotų visa naktis, prisipažino, kad jiems trūksta ne tik sekso, bet ir švelnumo. Vyrai klausė, ar galėtų su manimi pabūti, pasiglaustyti, pasikalbėti ir, žinoma, kiek jiems tai kainuotų.

Net mokėdami už seksą, lietuviai nori pakankamai jaunos, bet jau legaliai mylėtis galinčios moters.

Kiti, tuo tarpu, neslėpė seksualinio alkio ir siūlė susitikti tiesiog parke, nes „su kitomis merginomis taip darė“. Neįsivaizduoju, kokia drąsi turėtų būti moteris, kad su nepažįstamu vyru vidurnaktį susitiktų atokioje vietoje ir žaistų suaugusiųjų žaidimus.

Nesuprantu, kodėl vyrai nepagalvoja, kad gali susirašinėti su dviejų metrų ūgio tautiečiu, kuris vidury parko nesunkiai juos apiplėštų, sumuštų ar dar blogiau?

Beje, vienas iš parko aistruolių, regis, visiškai prarado kantrybę dėl sekso trūkumo. Vyrukas kas keletą minučių rašė žinutes, kad nori susitikti šiandien, dabar, vakarop. Kai aiškiai pasakiau, kad negalėsiu, atrašė trumpai: „Pisk n***ui“. Po valandėlės pasiūlė 150 svarų sterlingų už „greituką“ parke. Dar po valandėlės pasiteiravo – kada galime susitikti rytoj. Įsivaizduoju, kad būtent tokie personažai parsidavinėjančioms merginoms gali padaryti bet ką.

Bene kontroversiškiausias parašęs vyras – prieš porą mėnesių su mergina išsiskyręs 37-erių Tomas (kažkodėl labai populiarus vardas). Virtualią pažintį pradėjęs londonietis iš pradžių buvo nedrąsus, ko nors paklausęs vis atsiprašinėjo ir prašė neįsižeisti. Jis teigė norintis ne tik pasitenkinti pats, bet ir patenkinti mane.

Kaip tai padarys, Tomas apibūdino itin vaizdžiai. Rankos nekyla rašyti to, ką jis man porino. „Bet kai baigsiu, turėsi man vėl pastatyti“, – iškalbingą erotinio romano vertą pasakojimą baigė lietuvis.

Potencialios sugulovės tikrinimas vyksta paprastai – užduodami klausimai, ką su ja galima daryti. 

Po tokių skaitinių vos akys iš akiduobių neišlipo, tačiau dar keisčiau pasirodė tai, kad staiga vyro tonas pasikeitė. Tomas nusprendė, kad būtų smagu susitikti, pabendrauti, gal iš karto nepulti į lovą, nes jis manantis, kad mums pavyktų tapti pora ir „seksas išeitų natūraliai“. Vos telefonas iš rankų neiškrito.

Dar vienas sekso trokštantis tautietis mane perspėjo penyje turintis gintarinį šratą. Neįsivaizdavau, kas tai per velnias, tačiau jis mielaširdingai man papasakojo, jog tai tarsi akmenėlis, leidžiantis vyrui pailginti sueitį. Lyg bandydamas pasigirti ar suvilioti vyras tvirtino šį įnagį įsitaisęs tik dėl sekso, tad moteriai orgazmas garantuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius