Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 27

Ekspertas: „Energetika eina „FlyLAL“ pramintu keliu“

Konstitucinis Teismas (KT), pradėjęs nagrinėti, ar LEO LT įteisinantis įstatymas atitinka Konstituciją, panoro išgirsti ir energetikos specialistų nuomonę.
„Leo LT“
Ekspertas sako, kad LEO LT – kioskas, sudarytas iš trijų rimtų įmonių. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Valstybinės energetikos inspekcijos viršininkas Vytautas Miškinis KT  teigė, jog Atominės elektrinės įstatymas pažeidžia vartotojų teises. „Vartotojų interesai neginami, be jokių abejonių“, – pareiškė jis.

V.Miškinio nuomone, pagrindinis LEO LT tikslas, kuris turėjo būti įrašytas įstatyme – tai nenutrūkstamas energijos tiekimo užtikrinimas. Tuo tarpu dabar pirmiausia deklaruojamas pelno siekimas.

„Situacija tikrai taisytina, jeigu dar ne vėlu“, – sakė V.Miškinis. Nepataisius įstatymo, anot jo, energetika nueis „flyLAL“ pramintu keliu.

Jis taip pat teigė neabejojantis, kad „NDX energija“ – tik trumpalaikiai šeimininkai. „Tas LEO LT – tai kioskas, sudarytas iš trijų rimtų įmonių: Vakarų skirstomųjų tinklų, Rytų skirstomųjų tinklų ir „Lietuvos energijos“, – sakė V.Miškinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius