Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 13

Elektros neturi apie 2,5 tūkst. vartotojų

Po savaitgalį siautusio uragano antradienio rytą be elektros dar buvo likę apie 2,5 tūkst. vartotojų.
Gardamo seniūnijoje žuvo elektrikas
Laidai / 15min.lt nuotr.

„Didžioji dalis gedimų, informacija apie kurios buvome gavę savaitgalį ir pirmadienį, jau yra panaikinti, tačiau vis dar sulaukiame naujų pranešimų apie gedimus“, – BNS sakė „Lesto“ atstovas Martynas Burba. 

„Lesto“ duomenimis, 6 val. dėl smarkaus vėjo sukeltų padarinių elektros neturėjo maždaug 1,4 tūkst. vartotojų Klaipėdos, 630 – Kauno, 290 – Panevėžio regionuose. Kituose regionuose tokių vartotojų skaičius buvo mažiau nei 100.

Gedimus šalina 40 operatyvinių komandų iš „Lesto“ ir rangovų įmonių. Pirmiausia šalinami gedimai, kurie susiję su elektros tiekimu didesnei daliai vartotojų ir ypatingos reikšmės visuomeninės paskirties objektams.

„Siekiame kuo greičiau pašalinti gedimus ir atkurti elektros tiekimą. Tačiau pašalinus vienus gedimus, gauname pranešimų apie naujus gedimus“, – teigė M.Burba.

Sekmadienį smarkus vėjas buvo sutrikdęs elektros tiekimą dalyje šalies regionų, be jo buvo likę apie 15 tūkst. vartotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius