Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 07

„Elfų teatras“ tęsia margučių ridenimo tradiciją!

„Elfų teatras“ organizuoja kasmetinį „Bim-Bil-Dono” margučių ridenimo turnyrą. Antrąją Šv.Velykų dieną, (balandžio 13 d.) 10-12 val. Europos aikštėje (Vilniuje) Elfai ir visi, kas tik norės, kartu draugiškai ridens margučius.
„Bim-Bil-Dono" turnyras
„Bim-Bil-Dono" turnyras / Elfų teatro nuotr.

Organizatoriai žada, kad turnyro metu teks įveikti daugybę užduočių, iššūkių. Bus aiškinamasi, kieno margutis gražiausias, kiečiausias ir taikliausias.

O tie, kas nespės ar negalės atvykti į Europos aikštę, galės tą padaryti visą savaitę nuo Šv.Velykų iki vaikų Velykėlių Elfų teatre (Konstitucijos pr. 23b., Vilnius).

Kaip ir kiekvienais metais, visų apsilankiusių lauks daug dovanėlių, o pats pačiausias, taikliausias ir greičiausias nugalėtojas gaus dešimties dienų kelialapį į legendinę vaikų vasaros stovyklą „Lietuvos Atgaja 2009“.

Kas yra „Bim-Bil-Dono“ turnyras?

Tai nuo senų senovės visiems dideliems ir mažiems žinomas, tik gerokai užmirštas smagus bei azartiškas žaidimas – velykinių margučių ridenimo varžybos, sujungtos į grandiozinį turnyrą, kuriame – daugybė žaidimų, varžybų, konkursų bei siurprizų ir dovanų.

„Elfų teatro“ aktoriai kuria šį velykinį renginį vaikams, puoselėdami senolių tradicijas, pažindindami vaikus su krašto kultūra ir papročiais. Vaikystė – tai ne tik žaidimų, bet ir prasmingo ugdymo metas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius