Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 21

Eligijus Masiulis: Liberalų sąjūdžio frakcija nepalaikys Algirdo Butkevičiaus kandidatūros į premjerus

Liberalų sąjūdžio frakcija Seime trečiadienį susitiko su kandidatu į ministrus pirmininkus Algirdu Butkevičiumi. Frakcija nusprendė, kad nepalaikys socialdemokrato kandidatūros balsavimo Seimo plenariniame posėdyje metu.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime seniūno Eligijaus Masiulio teigimu, frakcija nepritars A.Butkevičiaus kandidatūrai dėl kelių priežasčių – frakcijai nepriimtini socialdemokratų planai įvesti pridėtinės vertės mokesčio (PVM) lengvatas mėsai ir viešbučiams, įtvirtinti progresinius mokesčius, neaiškus ir žadamo minimalaus darbo užmokesčio didinimo poveikis šalies ekonomikai.    

„Yra ir kitas ne mažiau svarbus klausimas – kyla daug abejonių, kiek principingai kandidatas į premjerus A.Butkevičius, kaip socialdemokratų lyderis, elgsis Darbo partijos istorijoje. Susidaro įspūdis, kad dar net neidamas Premjero pareigų A. Butkevičius tam tikra prasme jau tapo Darbo partijos įkaitu“, – pranešime spaudai teigė Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos E. Masiulis.

E.Masiulis taip pat abejoja, ar besiformuojančiai naujai koalicijai pavyks užmegzti ir ilgalaikėje perspektyvoje palaikyti konstruktyvų dialogą, darbą kartu su Lietuvos Respublikos Prezidente D.Grybauskaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius