-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 16

Eligijus Masiulis: Lietuvai reikia aiškaus plano, kaip toliau elgtis Baltarusijai statant atominę elektrinę Vilniaus pašonėje

Baltarusijos planams statyti atominę elektrinę Vilniaus pašonėje vis labiau panašėjant į realybę, Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis mano, kad Lietuvai reikia aiškios strategijos, kas toliau bus daroma ginant valstybės interesus, skelbiama šiandien išplatinatme Liberalų sąjūdžio pranešime spaudai.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Šalies vadovai turėtų sušaukti Valstybės gynimo tarybos posėdį, kuriame išsakytų aiškią ir ryžtingą poziciją dėl atominės energetikos ateities mūsų regione“, – teigia E. Masiulis.

Pasak Liberalų lyderio, akivaizdu, kad iki šiol girdėti aplinkosaugos ir energetikos specialistų komentarai ar Baltarusijai siunčiamos notos neturi didelio efekto. Galbūt Lietuvai reikėtų kooperuotis su kitomis Europos Sąjungos valstybėmis, kad apie planuojamą naujos atominės elektrinės statybą šalia Vilniaus būtų diskutuojama aukštesniu lygiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius