Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 11

Eligijus Masiulis: „Nesame patenkinti visų skyrių darbu, galimos permainos Kaune“

Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis teigia, kad nepaisant gero pasirodymo savivaldybių rinkimuose, ne visiems skyriams pasisekė vienodai. Debesys telkiasi virš Marijampolės, Alytaus, Panevėžio skyrių. Artėjant Seimo rinkimams vis labiau kliba Kauno liberalų lyderio Rimanto Mikaičio kėdė.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Norėdami, dar labiau įtvirtinti savo pozicijas Kaune, taip, mes galvojame apie naujų žmonių atėjimą į skyrių ir naujų lyderių rengimą. Neatmetu, kad pasikeitimai Kaune gali būti, - teigė E.Masiulis.

„Nepadarytų darbų ar klaidų turime išvengti artėjančiuose Seimo rinkimuose. Mes manome, kad didžiausias dėmesys turi būti skirtas konkretiems siūlymams Lietuvos žmonėms įvardyti.

Šiandien didžiausiomis problemomis matome spartų gimstamumo mažėjimą ir mažą vidutinį darbo užmokestį. Didžiausios mūsų pastangos ir siūlymai bus nukreipti į tai“, – šeštadienį teigė E.Masiulis.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Rimantas Mikaitis
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Rimantas Mikaitis

Pasak jo, išskirtinis liberalų bruožas turi būti paprastas ir aiškus kalbėjimasis su žmonėmis jiems suprantama kalba. „Norime mažinti atotrūkį tarp valdžios ir žmonių“, – sakė politikas.

Jo manymu, labai svarbus dalykas yra komanda. „Jau dabar labai atsakingai renkame kandidatus į vienmandates rinkimų apygardas, kurie dalyvaus Seimo rinkimuose. Rudenį esame įsipareigoję įvardyti galimą Liberalų sąjūdžio vyriausybę.“

Liberalų sąjūdžio lyderis įvardijo, kurie skyriai savivaldybės rinkimuose nuvylė labiausiai. „Partija nėra jokioje euforijoje. Norime, kad visi iki vieno užmirštų savivaldos rinkimų rezultatus ir visus darbus pradėtų nuo nulio.

Manau, kad Liberalų sąjūdis galėjo sulaukti didesnio palaikymo tokiuose miestuose kaip Marijampolė, Alytus, Panevėžys. Nemaža dalis balsų ten nuėjo komitetams. Labai svarbu peržiūrėti ten turimus žmones, pritraukti ryškesnius lyderius ir stiprinti įdirbį“, – kalbėjo E.Masiulis.

Partijos kuluaruose sklando kalbos, kad iš R.Mikaičio Liberalų sąjūdžio Kauno skyriaus vairą perimti gali europarlamentaras Antanas Guoga.

Paklaustas, ar negalvojama keisti Kauno skyriaus pirmininko, partijos vadovas tokios galimybės neatmetė.

„Nors Kaune gavome tik keturis mandatus, tai yra geresnis rezultatas negu buvo 2011 m. rinkimuose. Tai yra nedidelis augimas. Nesakyčiau, kad tai yra blogas pasirodymas. Norėdami dar labiau įtvirtinti savo pozicijas Kaune, taip, mes galvojame apie naujų žmonių atėjimą į skyrių ir naujų lyderių rengimą. Neatmetu, kad pasikeitimų Kaune gali būti.“

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Antanas Guoga
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Antanas Guoga

Partijos kuluaruose sklando kalbos, kad iš R.Mikaičio Liberalų sąjūdžio Kauno skyriaus vairą perimti gali europarlamentaras Antanas Guoga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius