-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 14

Energetikos ministro Arvydo Sekmoko vizito į Braziliją tikslus gaubia paslaptis

Kelionę į Jungtines Amerikos Valstijas šeštadienį baigiantis energetikos ministras Arvydas Sekmokas neskuba grįžti į Vilnių. Jis vyksta į Braziliją, rašo „Lietuvos rytas“.
Arvydas Sekmokas
Arvydas Sekmokas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Į spalvingais karnavalais garsėjantį Brazilijos didmiestį Rio de Žaneirą A.Sekmokas ir jį lydinti Energetikos ministerijos pareigūnų delegacija turėtų patraukti tiesiai iš JAV.

Kokiu tikslu E.Sekmokas vyksta į Braziliją, Lietuvoje paaiškinti niekas negalėjo.

Apie šią kelionę tvirtina nieko nežinantys ne tik Lietuvos ambasados Brazilijoje pareigūnai, bet ir A.Sekmoką pavaduojantis ūkio ministras Rimantas Žylius.

Apie ministro vizito į Braziliją tikslus „Lietuvos rytui“ nepavyko sužinoti ir Energetikos ministerijoje.

Ministerijos Personalo ir protokolo skyriaus vedėja Snieguolė Kanapickaitė teigė, kad yra nekompetentinga atsakyti, ar ministras iš JAV grįš į Vilnių, ar vyks į kitą užsienio kelionę.

Energetikos ministerijos kancleris Vidmantas Adomonis irgi nieko negalėjo pasakyti apie savo viršininko ir kolegų keliones. Iš pradžių jis sakė, kad, kiek jam žinoma, po kelionės į JAV ministras turi grįžti į Lietuvą. Bet perklausus, ar jis tuo įsitikinęs, V.Adomonis ėmė muistytis: „Matote, Amerikos žemynas – didelis“.

Vėliau kancleris pripažino, kad iš JAV ministras dar turi keliauti į Pietų Ameriką: „Žinau, kad yra įsakymas dėl kelionės į Braziliją, bet jokių vizito detalių nežinau. To reikėtų klausti Personalo skyriuje. Jei skyriaus darbuotojai nekompetentingi, net nežinau, kur daugiau galima kreiptis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius