-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 11 /15:45

Energetikos viceministrė Renata Cytacka neatsistatydino savo noru

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos deleguota energetikos viceministrė Renata Cytacka yra vienintelė viceministrė, kuri savo noru neatsistatydino iš pareigų.
Renata Cytacka
Renata Cytacka / Energetikos ministerijos nuotr.

Energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius patenkino dviejų kitų viceministrų – socialdemokrato Aleksandro Spruogio ir „darbietės“ Žydrūnės Juodkienės prašymus, pranešė ministerija.

Premjeras Algirdas Butkevičius ne kartą priekaištavo J.Neverovičiui dėl R.Cytackos elgesio – ji išgarsėjo, kai prezidentę išvadino melage, ant savo namo Šalčininkų rajone nekėlė valstybinės vėliavos per dvi iš eilės Lietuvos šventes, tačiau iškėlė Lenkijos vėliavą per kaimyninės šalies valstybinę šventę.

Iki šiol atsistatydino visų 14-kos ministerijų – Finansų, Žemės ūkio, Sveikatos apsaugos, Teisingumo, Ūkio, Vidaus reikalų, Socialinės apsaugos ir darbo, Švietimo ir mokslo, Aplinkos, Krašto apsaugos, Užsienio reikalų, Susisiekimo bei Kultūros – viceministrai.

Dėl įtartinų viceministrų prezidentės Dalios Grybauskaitės kritikos sulaukusi valdančioji koalicija praėjusią savaitę nusprendė, jog įgaliojimus grąžindami ministrai atleis visus viceministrus, o naujai patvirtinus kabinetą, savo komandas formuos iš naujo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius