-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 09

ES žemės ūkio ministrus į Viktoro Uspaskicho šeimos fabriką nusivežęs Vigilijus Jukna siūlo ekskursijoje neieškoti politikos

Žemės ūkio ministras Vigilijus Jukna pirmadienį į neformalų susitikimą atvykusius Europos Sąjungos (ES) šalių žemės ūkio ministrus ir žurnalistus pakvietė pakeliauti po Lietuvą. Viena iš ministrams surengtų pramogų – apsilankymas Darbo partijos (leiboristų) lyderio Viktoro Uspaskicho šeimai priklausančiame Kėdainių konservų fabrike.
Virgilijus Jukna
Virgilijus Jukna / J.Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Darbo partijos deleguotas ministras V.Jukna sako, kad šis objektas pasirinktas dėl įdiegtos modernios įrangos ir prašė neieškoti politikos.

„Kėdainių konservų fabrike ketiname parodyti modernias perdirbimo technologijas. Jos tikrai ten yra modernios, inovatyvios. Tai norime parodyti ir savo svečiams. Politikavimas čia ne vietoje, Seimo opoziciją kviesčiau pačią atvykti, kad ir į Vaitelių, pažiūrėti kaip puikiai jis yra išsivystęs, kokių gyvulių yra. Man atrodo tas politikavimas, kad vienam ar kitam regione lankosi ministrai, yra ne vietoje“, – sakė V.Jukna pirmadienio rytą lankydamasis Vaitelių ekologiniame ūkyje.

Po vizito ūkyje ir konservų fabrike ministrai ir žurnalistai apžiūrės ir gamyklą „Stumbras“.

Anksčiau V.Jukna 15min.lt teigė, kad ekskursija į V.Uspaskicho šeimai priklausantį fabriką nėra susijusi su tuo, kad jis pats priklauso Darbo partijai: „Ne. Aš visų pirmiausiai žiūriu profesine prasme. Su šituo dalyku jokiu būdu neturi jokių sąsajų.“

Jis tvirtino neprisimenantis, kas pasiūlė svečiams surengti ekskursiją konservų fabrike.

„Dabar tiksliai neprisiminsiu. Man atrodo, kažkas iš Tarptautinių ryšių skyriaus, kažkuri iš merginų. Nes ten dar šalia yra skerdykla. Aš, kaip gyvulininkas, buvau linkęs skerdyklą aprodyti, bet pagalvojome, kad ne visiems tai bus priimtina. Todėl pasirinkome modernią konservų perdirbimo įmonę, kuri visiems, manau, estetiniu požiūriu labiau priimtina“, – sakė jis.

„Darbo partijos ministras ES ministrus ir žurnalistus, žinoma, kviečia į savo partijos epicentrą, į Kėdainius, į Darbo partijos atstovų valdomą konservų fabriką. Dar į stiprių gėrimų įmonę, kur su atitinkama produkcija bus galima užtvirtinti gerą įspūdį“, – savo paskyroje „Facebook“ pasišaipė konservatorius Jurgis Razma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius