-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 16

Etikos ir procedūrų komisijai siūlo svarstyti Seimo narę V.V.Margevičienę

Ketvirtadienį Seimo frakcija „Tvarka ir teisingumas“ Etikos ir procedūrų komisijai pateikė prašymą svarstyti Seimo narės Vincės Vaidevutės Margevičienės veiklą dėl atsakomybės už valstybę sukrėtusio netradicinę seksualinę orientaciją darželiuose propagavusio projekto „Gender Loops“ vykdymą.
V.V.Margevičienė
V.V.Margevičienė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Frakcijos nariai kelia klausimą, ar ši Seimo narė būdama ir Labdaros bei paramos fondo Socialinių inovacijų fondo (SIF) prezidentė nesupainiojo viešųjų ir privačių interesų, teigiama išplatintame pranešime.

Anot Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ narių, atkreiptinas dėmesys, kad SIF vadovaujant Seimo nariui, juolab valdančiosios daugumos atstovui, atsiranda pagrįstų abejonių, ar šis fondas turi lygias veiklos sąlygas, palyginti su kitomis analogiškomis organizacijomis, ypač bendraujant su valstybės institucijomis.

„Mums kyla pagrįsta abejonė, kad Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė, būdama ir Labdaros bei paramos fondo Socialinių inovacijų fondo prezidentė, supainiojo savo viešus ir privačius interesus, sudarė sąlygas abejoti savo, kaip Seimo narės, veiklos skaidrumu.

Šią problemą dar svarbesnę daro tai, kad Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė pati deklaruoja krikščioniškas vertybes. Todėl homoseksualizmo propaganda vaikų darželių auklėtiniams su jos vadovaujamos įstaigos vėliava mus tikrai stebina“, – rašoma Etikos ir procedūrų komisijai pateiktame rašte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius