-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 08

Etikos sargai nusprendė tirti Kauno mero A.Kupčinsko savireklamą

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija pirmadienį nusprendė pradėti tyrimą dėl Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko savireklamos laikraštyje ir miesto troleibusuose.
Anot A.Kupčinsko, priešrinkiminis laikas visuomet kelia daugiausia aistrų, kurios neretai ir  prasiveržia. „Iš aistrų kyla daugiau ginčų, daugiau santykių aiškinimosi, o ne produktyvaus darbo“, – teigė meras.
Anot A.Kupčinsko, priešrinkiminis laikas visuomet kelia daugiausia aistrų, kurios neretai ir prasiveržia. „Iš aistrų kyla daugiau ginčų, daugiau santykių aiškinimosi, o ne produktyvaus darbo“, – teigė meras. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

A.Kupčinską apskundė Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Kęstutis Mikėnas. Jam užkliuvo galima mero reklama leidinyje „Mano miestas Kaunas“ ir transliuotas mero sveikinimas troleibusuose.

Komisija nusprendė pradėti šių aplinkybių atitikties Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatoms patikrinimą.

Kauno mero patarėjas viešiesiems ryšiams Dainoras Lukas BNS pirmadienį tikino, kad priekaištai merui yra nepagrįsti – A.Kupčinskas miestiečius troleibusuose sveikino vienintelį kartą – rugsėjo 1–ąją, o kartu su dienraščiu „Verslo žinios“ platinamame leidinyje buvo vienas užsakytas interviu su miesto vadovu.

„Buvo vienintelis kartas, kai meras troleibusuose savo balsu sveikino su rugsėjo pirmąja moksleivius ir studentus. Leidinyje “Mano miestas Kaunas„, kuris yra “Verslo žinių„ priedas, spalio 18 dieną buvo interviu su meru apie Kauną, ir buvo, savaime aišku, nuotraukų su meru prie šito interviu“, – aiškino mero patarėjas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius