-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 13

Euroblogas kviečia į diskusiją: „Ar europietiška Wikileaks versija taps dar viena sensacija?“

Praėjusių metų lapkričio 28 d. pasaulį sudrebino visuomeninio tinklalapio Wikileaks.com paviešinti slapti JAV valstybės departamento ir JAV ambasadų susirašinėjimo dokumentai.
Euroblogas
Euroblogas
Temos: 1 Euroblogas

Kontroversiškai  vertinamas atvejis visuomenei sukėlė daugybę klausimų ir privertė iš naujo įvertinti politikos skaidrumą bei žiniasklaidos funkcijas ir vertybes. Gruodžio 9 d. savo veiklą pradėjo ir nauja svetainė Brusselsleaks.com, kur užsimota atskleisti Europos Sąjungos (ES) institucijų paslaptis. Idėja kelia daugybę klausimų: ar ES institucijos turi ką slėpti, kas inicijavo šį projektą, kam jis naudingas, kokia jo ateitis?

Sausio 19 d. (trečiadienį) 18 val. bare „Woo“ (Vilniaus g. 22, Vilnius) kolektyvinis tinklaraštis Euroblogas.lt organizuoja trečią neformalią „Euroblogas GYVAI“ diskusiją, kurios tema „Ar europietiška Wikileaks versija taps dar viena sensacija?“. Diskusijoje dalyvaus naujienų agentūros BNS vyriausiasis redaktorius Artūras Račas, Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius ir ilgametis žurnalistas, rašytojas Arkadijus Vinokuras. Diskutuosime apie tai, kokia yra Wikileaks atvejo reikšmė, kaip jis veikia demokratijos formavimąsi, kokį potencialią turi jo europietiškoji versija.

www.euroblogas.lt – tai kolektyvinis tinklaraštis, kuriame skirtingų pomėgių ir įvairią gyvenimo patirtį turintys autoriai dalijasi savo mintimis ir įžvalgomis apie Lietuvą Europos Sąjungoje, Europoje vykstančius politinius, ekonominius, kultūrinius ir socialinius procesus. Tinklaraščio iniciatorius – Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

Kviečiame jungtis į pokalbį!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius