Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 12

Eurokomisaras A.Šemeta: „Buvau įmestas į darbus“

Prezidente tapusios Dalios Grybauskaitės vietą Europos Komisijoje praėjusį mėnesį užėmęs buvęs finansų ministras Algirdas Šemeta teigė, kad vos nuvykus į Briuselį jam teko imtis darbų.
Sutarties pasirašymas
A.Šemeta / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Neturėjau jokių pereinamųjų periodų, iš karto teko imtis darbų. Teko vadovauti ir pirmininkaujančios valstybės pasikeitimui, ir 2010 metų biudžetas šiuo metu yra rengiamas. Žodžiu, nebuvo laiko priprasti – teko iškarto dirbti“, – naujienų portalui 15min.lt D.Grybauskaitės inauguracijos metu sakė A.Šemeta.

Jam perėmus už biudžetą ir finansinį programavimą atsakingo komisaro kėdę, Lietuvoje buvo dvejojama, ar Lietuvai pavyks šį portfelį išsaugoti ir ateinančią Europos Komisijos (EK) kadenciją.  Pats A.Šemeta nesiryžo prognozuoti savo ateities EK. „Kokie sprendimai bus priimti, tokių aš ir laikysiuosi“, – nebuvo linkęs plėstis A.Šemeta.

A.Šemeta sostinėje stebėjo D.Grybauskaitės inauguracijos renginius. „Aš manau, kad renginiai yra tikrai labai solidūs ir atitinka prezidento statusą ir reikalavimus. Viskas labai solidžiai, profesionaliai parengta“, – sakė A.Šemeta.

Jis nesiryžo vertinti, kaip D.Grybauskaitei seksis įgyvendinti duotus pažadus. „Prezidentė išsakė savo nuomonę, norisi palinkėti jai sėkmės įgyvendinant tai, ką ji išsakė“, – kalbėjo eurokomisaras.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius