Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 10

Finansų ministerijos komunikacijai vadovaus Kristina Malevskienė

Naujam Finansų ministerijos Viešųjų ryšių skyriui nuo pirmadienio vadovauja komunikacijos konsultantė, buvusi viešųjų ryšių agentūros „Fabula Hill + Knowlton Strategies“ projektų direktorė Kristina Malevskienė.
Lietuvos Respublikos finansų ministerija
Lietuvos Respublikos finansų ministerija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Skyriuje taip pat dirbs vyriausiosios specialistės Sandra Žvirblytė bei Giedrė Gabnienė, jame jau dirba ir Justina Petravičienė.

„Finansų ministerijos skleidžiama informacija turi būti suprantama kiekvienam, net ir neturinčiam jokių žinių apie finansus. To ir sieks naujai suburta komanda, kuri suformuota iš savo srities specialistų, pasižyminčių įvairiapusiška kompetencija. Tai palengvins svarbios informacijos apie finansus kelią į kasdieninį šalies žmonių gyvenimą“, – pranešime spaudai sako finansų ministro patarėja Raminta Stanaitytė-Česnulienė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Raminta Stanaitytė - Česnulienė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Raminta Stanaitytė - Česnulienė

Pastaruosius 5 metus K.Malevskienė viešųjų ryšių agentūroje „Fabula Hill + Knowlton Strategies“ dirbo projektų direktore, taip pat vadovavo projektų vystymo grupei. Prieš tai ji 6 metus dirbo reklamos viešųjų ryšių bendrovės „INK agency“ projektų direktore.

G.Gabnienė Finansų ministerijoje bus atsakinga už vizualinę komunikaciją, o S.Žvirblytė bus atsakinga už vidaus ir išorės komunikacijos projektus.

Balandžio viduryje ministerijos Viešųjų ryšių skyriaus vadovės pareigas paliko Teresė Staniulytė, kiek anksčiau iš šio skyriaus išėjo ir Giedrius Šniukas bei Rūta Dobranskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius