Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 22

Finansų viceministrais paskirti ministerijos tarnautojai

Finansų viceministrais pradėjo dirbti trys ministerijos tarnautojai – Daiva Brasiūnaitė, Loreta Maskaliovienė ir Darius Sadeckas.
Lietuvos Respublikos finansų ministerija
Lietuvos Respublikos finansų ministerija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tai žmonės, kuriuos drąsiai vadinu patyrusiais specialistais, neabejoju jų kompetencija ne tik tose srityse, kuriose jie ilgai dirbo, bet ir visame plačiame Finansų ministerijos lauke ir už jo ribų“, – pranešime spaudai sakė finansų ministras Vilius Šapoka.

Buvusi Finansų ministerijos Mokesčių departamento direktorė D.Brasiūnaitė bus atsakinga už mokesčius, Europos Sąjungos investicijų departamento direktorė L.Maskaliovienė – už Europos Sąjungos investicijas Lietuvoje, o Biudžeto departamento direktoriaus pavaduotojas D.Sadeckas – už biudžetą.

Iki ministerijoje dirbo 4 viceministrai – Algimantas Rimkūnas, Edmundas Žilevičius, Romualdas Gėgžnas ir Agnė Bagočiutė. A.Rimkūnas nuo lapkričio dirba ambasadoriumi Švedijoje, E.Žilevičius tapo ministro patarėju, o R.Gėgžnas ir A.Bagočiute neteko įgaliojimų, pasikeitus Vyriausybei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius