Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 16

FNTT vadovas Vitalijus Gailius gali netekti posto

STT pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl galimo dokumento klastojimo Vidaus reikalų ministerijoje, ministras tikina, kad dėl to nė vienas pareigūnas trauktis neketina, praneša LTV laida „Šiandien“.
Vitalijus Gailius
Vitalijus Gailius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Tačiau Lietuvos televizijos naujienų tarnybos žiniomis, postą gali tekti palikti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovui. Vidaus reikalų ministras šią savaitę žadėjo pranešti, ar pasitiki FNTT direktoriumi.

Vidaus reikalų ministras pripažino, kad Specialiųjų tyrimų tarnybos agentų apsilankymas ministerijoje praėjusią savaitę jam buvęs netikėtas. Ministro teigimu, atliekamas tyrimas dėl parašų klastojimo.

Raimundas Palaitis tikina, kad dėl to iš pareigų trauktis nė vienas pareigūnas kol kas neketina. Tačiau nepaneigė, kad pradėjo klibėti vienos iš pavaldžių ministerijai tarnybų vadovo kėdė.

Lietuvos televizijos naujienų tarnybos žiniomis, gali tekti trauktis FNTT vadovui Vitalijui Gailiui.

Paklaustas, ar pasitiki FNTT vadovu, R. Palaitis sakė, kad tai per ankstyvas klausimas. Jis teigė tik dabar grįžęs iš atostogų, todėl jam reikia šiek tiek laiko įsijausti įsituaciją.

Ar STT pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento klastojimo kaip nors susijęs su FNTT vadovu, ministras nekomentuoja. Tačiau nepaneigė, kad generolas V. Gailius buvo tikrinamas melo detektoriumi ir rezultatai jam nebuvę palankūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius