Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

Fotokonkursas. Mano žalia oazė

Artėja vasara! Pavasaris lepina šiluma ir saulėtomis dienomis, o mes skubame ten, kur jauku ir žalia, o kai nespėjame, ramybe ir žaliu jaukumu mėgaujamės savo aplinkoje.
Braškės
Braškės

Daugelis mūsų netgi butų balkonuose bei terasose įsirengia mažas jaukias oazes ir su baltu pavydu nužvelgia spalvotus ir išpuoselėtus privačių valdų gėlynus, želdinius ir žalią minkštą veją. Ar pastebėjote ir Jūs, kad iš daugiaaukščių namų balkonų jau stiebiasi ir pomidorų stiebai. Pamažu visi tampame miesto sodininkais ir gėlininkais.


„Alma Littera“  ir 15min.lt kviečia vasaros laukti kartu ir pasigirti savo žalia oaze.  Tai gali būti jūsų balkonas, terasa, sodas, gėlynas, šiltnamis, vaikų žaidimo aikštelė, vazonuose auginamų priekonių ir kt. nuotraukos.

Jūsų žaliosios oazės nuotraukų lauksime iki gegužės 30 dienos. Jas siųskite elektroniniu paštu: sodas@15min.lt


10 geriausių Jūsų atsiųstų nuotraukų autoriai bus apdovanojami pirmąja išsamia lietuvių ekspertų parašyta knyga „Sodo knyga“, kurios vertė 100 Lt. Laiminguosius skelbsime birželio  6 dieną.

Siųsdami nuotrauką, Jūs patvirtinate, kad turite teisę nuotrauką platinti, taip pat, kad joje nufotografuoti asmenys yra pilnamečiai.
 

Skelbiame konkurso laimėtojus! Knygos atitenka šių nuotraukų autoriams: 24, 28, 38, 47, 51, 52, 58, 67, 94, 105. Kaip atsiimti prizą laimėtojams pranešime asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius