Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 01 12

Frakcija „Dirbame Kaunui“ kaltina Arvydą Garbaravičių veikiant Aliaksandro Lukašenkos metodais

Buvusių Kauno socialdemokratų įkurtos frakcijos „Dirbam Kaunui“ dalintos skrajutės supykdė vieną įtakingiausių ir turtingiausių miesto tarybos narių Arvydą Garbaravičių. Jo manymu, ant skrajutės išspausdinti su juo ir jo šeima susiję klausimai yra akivaizdus šmeižtas. Todėl politikas prašo policijos pareigūnų išsiaiškinti ir nubausti šmeižto kampanijos užsakovus.
A.Medvedevienė , G.Labanauskas ir A.Orlauskas įkūrė naują frakciją.
A.Medvedevienė , G.Labanauskas ir A.Orlauskas įkūrė naują frakciją. / A.Jančio nuotr.

Vienoje apie 50 tūkst. vienetų tiražu išleistų „Dirbam Kaunui“ frakcijos skrajučių pusėje pristatomi frakcijos nariai ir jų tikslai, o kitoje surašyti klausimai: „Ar žinote, kad už šilumą kauniečiai moka bene brangiausiai Lietuvoje ir kad A.Garbaravičiaus šeima nuo seno susijusi su energetika?  Ar žinote, kad AB „Kauno energija“ valdybos pirmininkas A.Augonis ir „Kauno vandenų“ direktorius V.Burokas yra deleguoti A.Garbaravičiaus frakcijos?“ ir t.t.

„Dirbam Kaunui“ nariai Gintautas Labanauskas, Artūras Orlauskas ir Antanina Medviedevienė įsitikinę, kad A.Garbaravičius į policiją kreipėsi vedamas noro užgniaužti kritiką.

„Jis veikia Aliaksandro Lukašenkos metodais. Tačiau turime priminti, kad gyvename ne Baltarusijoje ir ne sovietinėje Lietuvoje, todėl teisę į nuomonę gali turėti kiekvienas tarybos narys, nepriklausomai nuo jo turtinės padėties“, – ketvirtadienį surengtoje spaudos konferencijoje sakė „Dirbam Kaunui“ lyderis G.Labanauskas.

Jis patarė iš A.Lukašenkos imti ne blogus pavyzdžius – kaip užgniaužti bet kokią kritiką, o gerus – kaip gražiai žaisti ledo ritulį, demonstruoti gerą sportinę formą, net ir sulaukus garbaus amžiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius