-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 07

„Frontas“ savo kandidatų prezidento rinkimuose nekels

Neparlamentinė partija „Frontas“ savo kandidatų prezidento rinkimuose nekels, paramos nė vienam iš dabartinių pretendentų kol kas nežada.
A. Paleckis
A. Paleckis / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

„Mes savo kandidato prezidento rinkimuose nekelsime, nes sistema veikia taip, kad dėmesys yra sutelkiamas tik į vieną kandidatą, tai mums nepriimtina. Šie rinkimai primena farsą. Pretendentų į kandidatus nepažįstame, neaiškios jų programinės nuostatos, todėl kol kas nė vienam iš paramos nežadame. Tačiau neatmetame, kad galbūt dar atsiras žmogus, kuriam galėsime skirti savo paramą“, – BNS šeštadienį sakė „Fronto“ lyderis Algirdas Paleckis.

Į suvažiavimą susirinkę „Frono“ nariai dar turi patvirtinti partijos kandidatų sąrašą rinkimuose į Europos parlamentą.

Per praėjusių metų spalį vykusius Seimo rinkimus „Frontas“ neįveikė 5 proc. rinkimų barjero – gavo per 3 proc. rinkėjų balsų.

„Fronto“ partija įkurta pernai gegužę. Jos steigėjas ir pirmininkas A.Paleckis prieš tai buvo pašalintas iš socialdemokratų gretų. Vėliau jis pasitraukė iš Socialdemokratų frakcijos sostinės savivaldybėje ir atsistatydino iš Vilniaus vicemero posto.

Prezidento rinkimų pirmasis turas vyks gegužės 17 dieną. Antrasis turas planuojamas kartu su Europos Parlamento (EP) rinkimais birželio 7 dieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius