Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

Futbolo mėgėjams – žiemos turnyras

Kauno apskrities futbolo federacija (KAFF) šios sporto šakos entuziastus ragina net ir artėjant žiemai neužmiršti savo pomėgio – jau šią savaitę startuos kelis mėnesius truksiantis turnyras, kuriame gali dalyvauti visi norintys.
Šiltuoju metų laiku kamuolį gainioję lauke, artėjant žiemai futbolo entuziastai persikels į uždarą ir šildomą maniežą.
Šiltuoju metų laiku kamuolį gainioję lauke, artėjant žiemai futbolo entuziastai persikels į uždarą ir šildomą maniežą. / KAFF nuotr.
Temos: 1 Žiema

Atėjus žiemai, kai visus lauke esančius stadionus ir aikšteles padengia sniegas, futbolo entuziastai būna priversti laikinai užmiršti šią savo aistrą. KAFF pavasario nenorinčius laukti futbolo mėgėjus kviečia burtis į komandas ir dalyvauti Žiemos (7 prieš 7) turnyre, kuris vyks dengtame Nacionalinės futbolo akademijos dirbtinės dangos manieže.

„Mūsų tikslas yra suburti visus futbolui neabejingus žmones, kad šie galėtų gerai praleisti laiką kartu su savo draugais, kolegomis ar bendraminčiais“, – teigė KAFF varžybų sekretorius Valdas Knyzelis.

Turnyre negalės dalyvauti profesionalūs futbolininkai bei mėgėjai, kurie šį sezoną žaidė A, I, II arba III lygos apskričių pirmenybėse. V.Knyzelis spėjo, jog turnyre dalyvaus maždaug 20 komandų. Jos bus suskirstytos į kelias grupes. Po reguliaraus sezono visos komandos žais atkrentamąsias varžybas, kurių metu paaiškės kiekvienos komandos užimta vieta.

„Pirmąsias vietas užėmusioms komandos atiteks taurės ir atminimo dovanos, – sakė V.Knyzelis, užtikrinęs, jog turnyre dirbs patyrę ir gerai savo darbą išmanantys teisėjai. – Aišku, aukščiausio rango teisėjų nebus, bet tikrai varžyboms neskirsime pradedančiųjų. Teisėjai tikrai pateisins futbolo mėgėjų lūkesčius.“

Mūsų tikslas yra suburti visus futbolui neabejingus žmones, kad šie galėtų gerai praleisti laiką kartu su savo draugais, kolegomis ar bendraminčiais, - sakė V.Knyzelis

KAFF varžybų sekretorius užsiminė, jog apie ketinimą dalyvauti šiame turnyre yra prakalbęs ir Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius. „Aišku, L.Varanavičiaus dalyvavimą varžybose lems ir jo užimtumas“, – pastebėjo V.Knyzelis.

Šiandien, 18 val., Aušros g. 42D esančioje Nacionalinėje futbolo akademijoje įvyks visų turnyre ketinančių dalyvauti komandų atstovų susirinkimas, kuriame bus įteiktos turnyro dalyvių paraiškos formos ir suteikta visa reikalinga informacija. „Pradėti turnyrą ketiname jau artėjantį savaitgalį. Planuojame, jog varžybos truks apie tris mėnesius“, – planais dalinosi V.Knyzelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius