Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 25

Futbolo turnyras – Kauno rajono vyriausiajam prokurorui atminti

Šeštadienį, 12 val., Kaune, policijos sporto centre (Griunvaldo g. 16) startuos futbolo varžybos ilgamečiui Kauno rajono vyriausiojo prokuroro Sigito Brinevičiaus atminimui pagerbti.
Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra
Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Šis turnyras – vienas iš prokuratūros 20-ečio jubiliejaus renginių, kuris rengiamas jau ketvirtąjį kartą. Juo siekiama propaguoti ir populiarinti futbolą bei krepšinį, dėl to vienais metais entuziastai renkasi pagainioti kamuolį, kitais – pamėtyti kamuolį į krepšį.

Varžybų organizatorių teigimu, šiemet futbolo varžybose ketina dalyvauti šešios komandos: Prancūzijos KOP kontingento, Pakrančių apsaugos rinktinės, žurnalistų, policijos, prokuratūros ir Alytaus pataisos namų darbuotojai.

Ilgametis Kauno rajono apylinkės prokuratūros vyriausiasis prokuroras S.Brinevičius, vadovaudamas prokuratūrai dvidešimt metų, išugdė daug kvalifikuotų specialistų. Kolegos dar ir dabar prisimena jį sakant, jog įstatymas turi ne vien raidę, bet ir teisingumo, žmogiškumo dvasią.

Šis prokuroras buvo ne tik geras savo srities specialistas, žinovas, bet ir aktyvus sportininkas. Laisvu nuo darbo metu mėgo žaisti krepšinį, rankinį. Studijuodamas Vilniaus universitete teisę, jis buvo apdovanotas universiteto sporto klubo „Mokslas“ garbės raštu. Atstovaudamas universiteto rankinio komandai, prisidėjo prie „Televizijos taurės“ trečiosios vietos laimėjimo. Jis iniciatyviai ėmėsi sporto propagavimo, varžybų organizavimo tarp prokuratūrų.

Svarbus prokuroro indėlis, įkuriant sporto asociaciją „SK Justicija“. Jo nuopelnai ir pastangos prokuratūrai neliko nepastebėtos: 2005 m. tuo metu generalinio prokuroro pareigas ėjęs Antanas Klimavičius, įteikė jam padėkos raštą už tais metais suorganizuotą prokuratūros salės futbolo čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius