-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 03

G.Nausėda Birštone su Kauno regiono merais aptars laivybą Nemune

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį Birštone su Kauno regiono merais ir turizmo sektoriaus atstovais aptars laivybos Nemuno aukštupyje plėtros iššūkius ir kitus regionui rūpimus klausimus.
Laivyba Birštone
Laivyba Birštone / Birštono turizmo informacijos centro nuotr.

Prezidentūra nurodo, kad šalies vadovas Kauno regione daugiausia dėmesio skirs turizmo galimybėms, su regiono turizmo sektoriaus atstovais aptars koronaviruso paveikto turizmo situaciją Lietuvoje, turizmo aplinkos gerinimo aktualijas ir regionų patrauklumo didinimo perspektyvas.

G.Nausėda kartu su merais bei Vidaus vandenų kelių direkcijos atstovu plauks laivu Nemunu, kur apžiūrės upės ruožą ir aptars keleivinės ir pramoginės laivybos skatinimo galimybes, Nemuno aukštupio valymo finansavimo klausimus.

„Darbo dienos metu taip pat bus keliami aktualūs klausimai, susiję su savivaldybių savarankiškumo stiprinimu, korupcijos prevencija, viešaisiais pirkimais, ikimokyklinio ugdymo prieinamumu, aplinkosauga, kelių rekonstrukcija, vandentvarkos projektais“, – teigiama Prezidentūros pranešime.

Susitikimuose su Birštono ir Kauno miestų, Kauno, Jonavos, Raseinių, Prienų, Kėdainių ir Kaišiadorių rajonų merais šalies vadovas žada aptarti ir šioms savivaldybėms aktualias problemas.

Prezidentas su komanda jau dirbo Utenos, Telšių, Marijampolės regionuose, taip pat karantino sąlygomis nuotoliniu būdu dalyvavo susitikimuose su Klaipėdos regiono atstovais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius