Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 11 03

Gabrielius Landsbergis į Seimą kandidatuos Kaune

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis apsisprendė 2016 metų Seimo rinkimuose kandidatuoti Kauno mieste, Žaliakalnio vienmandatėje apygardoje.
Gabrielius Landsbergis
Gabrielius Landsbergis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„2016 m. Seimo rinkimuose sieksime žmonių pasitikėjimo su atsinaujinusia komanda. Ypač džiaugiuosi teigiamais pokyčiais Kaune, kur kelsime daug naujų, bet kartu ryškių ir jau pažįstamų miestiečiams kandidatų.

Kandidatuodamas Kaune siekiu asmeniniu pavyzdžiu padėti susigrąžinti politinę lyderystę mieste bei kartu pasiūlyti naujų idėjų ir miestui, ir valstybei“, – konservatorių pranešime cituojamas partijos pirmininkas.

Pasak G.Landsbergio, Kauno miestas jam brangus ir dėl giminės istorijos. Kauno, ir ypač – Žaliakalnio, istorijoje, jo architektūroje yra reikšmingas Gabrieliaus Landsbergio prosenelio architekto Vytauto Landsbergio-Žemkalnio palikimas.

Kauno miesto Žaliakalnio vienmandatėje apygardoje tris pastarąsias kadencijas iš eilės rinkėjų pasitikėjimą iškovodavusi Rasa Juknevičienė nutarė kandidatuoti Panevėžio krašte, kur reikia padėti atkurti žmonių pasitikėjimą konservatoriais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Rasa Juknevičienė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Rasa Juknevičienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius