-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 25

Garliavoje apsilankęs Viktoras Uspaskichas: „Neringa Venckienė į Seimą joja ant vaiko sprando“

Kovos dėl mergaitės išvargintoje Garliavoje apsilankęs Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas susitiko su vietos žmonėmis. Po susitikimo su rinkėjais V. Uspaskichas sutiko atsakyti į portalo lrytas.lt žurnalisto klausimus.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / BFL nuotr.

- Partijos „Drąsos kelias“ vėliavnešė Neringa Venckienė, Vyriausiajai rinkimų komisijai svarstant prašymą jai panaikinti imunitetą, išreiškė pasipiktinimą, kad tenka būti greta jūsų. Nors Darbo partijos byla teisme neišnagrinėta ir galioja nekaltumo prezumpcija, buvusi teisėja jus pavadino nusikaltėliu. Kaip vertinate tokį Garliavos gyventojos pareiškimą?

- Tai parodo, kad žmogus visiškai nesiorientuoja, nesupranta teisės, nesuvokia, kas yra nekaltumo prezumpcija. Dabar tapo aišku, jog N. Venckienė joja į Seimą ant vaiko sprando ir bėdos. Tokiems dalykams aš kategoriškai nepritariu.

Interviu metu politikas N. Venckienės elgesį, kai į Seimą bandoma patekti naudojantis mergaitės istorija, pavadino amoraliu, ir ragino paklausinėti buvusią teisėją ne tik apie Garliavos istoriją, bet ir apie valstybės valdymą, ekonomiką, užsienio bei vidaus politiką. Tai daryti būtina, nes, V. Uspaskicho manymu, į rinkimus einančios partijos lyderis turi prisiimti atsakomybę už valstybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius