Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 21

Gatvėje klaipėdiečių klausinės apie savivaldybės darbą

Klaipėdos miesto savivaldybė sausį ketina gatvėse apklausti apie tūkstantį klaipėdiečių ir sužinoti šių nuomonę apie tai, kaip tvarkomas miestas.
Klaipėdos savivaldybė
Klaipėdos savivaldybė / 15min.lt nuotr.

Įvairaus amžiaus klaipėdiečiai bus klausinėjami, ką jie mano apie miesto gatves, atliekų tvarkymo sistemą, kaip jie vertina švietimo įstaigas. Žmonių bus klausiama, ar tenkina savivaldybės administracijos darbas, apie telefonu teikiamų paslaugų kokybę.

Anketoje iš viso numatyti 45 klausimai ir jau vasarį bus pateikti rezultatai.

Anot savivaldybės Strateginio planavimo skyriaus vedėjos Indrės Butenienės, šie rezultatai pravers rengiant Klaipėdos miesto strateginį planą 2013-2020 metams.

„Jei paaiškėtų, kad prastai vertinamas komunalinis ūkis, o gerai švietimas, tuomet reikėtų šias  problemas spręsti ateinančiame plane“, - aiškino I.Butenienė.

Iki šiol Klaipėdoje nebuvo atliekamas toks platus sociologinis tyrimas gyventojų nuomonei apie savivaldybės teikiamas paslaugas ištirti. Buvo tik klausiama pozicijos dėl baseino ar giliavandenio uosto Melnragėje.

Kiek kainuos šios apklausos rengimas – neatskleidžiama. Savivaldybė pirko paslaugą parengti strateginį plėtros planą, jo rengėjai ir įpareigoti atlikti apklausą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius