Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 30

Gatvės muzikos dieną – staigmenos žiūrovams

Savaitgalį Kaune vyksianti gatvės muzikos diena žada ne tik spalvingą muzikinę programą, bet ir specialias staigmenas.
Gatvės muzikos dienoje Kaune pasirodys ne tik muzikantai, bet ir vaidinantys artistai. Nuotraukoje – plastinės dramos teatriukas.
Gatvės muzikos dienoje Kaune pasirodys ne tik muzikantai, bet ir vaidinantys artistai. Nuotraukoje – plastinės dramos teatriukas. / Organizatorių nuotr.

Gegužės 2-ąją, šeštadienį, nuo 12 val. laikinosios sostinės centre įsikurs arti 100 muzikantų, atlikėjų ir kolektyvų. Tikslus jų skaičius paaiškės tik po renginio. Iki jo likus porai dienų oficialiai buvo užsiregistravę per 60 dalyvių, tačiau organizatoriai mano, kad dar keliasdešimt gali ateiti niekur nesiregistravę.

Gatvės muzikos diena Kaune šurmuliuos šešiose zonose: Kauno valstybinio muzikinio teatro sodelyje, Laisvės alėjos atkarpose nuo muzikinio teatro sodelio iki Maironio gatvės, taip pat iki S.Daukanto gatvės, prie Laisvės alėjos fontano, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) centrinių rūmų ir šalia Kauno menininkų namų, V.Putvinskio gatvėje.

Dainuojančių, grojančių, repuojančių, šokančių ir vaidinančių dalyvių pasirodymus papildys ir šventės organizatorių Kaune surengtos ekspromtinės akcijos – flashmobai. „Jas pavadinome dienos staigmenomis, kuriose galės dalyvauti kiekvienas norintis. Tiesiog reikės atsirasti tinkamose vietose, kurios bus nurodytos šventės programėlėse. Pavyzdžiui, 15.15 val. prie Laisvės alėjos fontano sušoksime „15 makarenų“, – pasakojo gatvės muzikos dienos Kaune koordinatorė Monika Inčerytė.

Visą dieną truksiančią šventę vainikuos eisena. Nuo VDU centrinių rūmų pajudėsiančioje kolonoje kartu su gatvės menininkai dalyvaus Kauno „Ąžuolyno“ pučiamųjų orkestras ir šokėjos. Pasiekę muzikinio teatro sodelį eisenos dalyviai sugros finalinę dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius