-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 29

Generalinis prokuroras tarnybiniu automobiliu važiavo kirptis

Generalinis prokuroras Algimantas Valantinas penktadienį pripažino tarnybiniu automobiliu važiavęs į kirpyklą.
Algimantas Valantinas
Algimantas Valantinas / Redo Vilimo/BFL nuotr.
Temos: 1 Prokuratūra

„Vakar nuo maršruto gal buvo nukrypta – važiuojant į namus buvo sustota kirpykloje, kad šiandien prieš jus atrodyčiau gražesnis, nes man irgi plaukai auga“, – žurnalistams penktadienį sakė A.Valantinas.

Generalinės prokuratūros vadovo teigimu, tai ne jo sumanymas, kad tarnybiniu transportu valstybės tarnautojai kartais keliauja ne tik su pareigomis susijusiais tikslais. A.Valantinas tai aiškino asmens saugumo užtikrinimu.

„Generaliniam prokurorui yra skirtas pareigybinis automobilis. Jis skiriamas tarnybinėms pareigoms atlikti ir asmens saugumui užtikrinti. Jūs puikiai suprantate, ko gero, kad mes ne tik su gerais žmonėmis dirbame, atsiranda tam tikrų problemų. Tai ne mano išmislas, kad mus į kai kurias vietas veža vairuotojas su pareigybiniu transportu“, –  kalbėjo jis.

A.Valantinas tvirtino suprantantis, kad sunkmečiu reikia taupyti, ir teigė prireikus atsisakysiantis tokių kelionių tarnybiniu automobiliu. Anksčiau jis yra sakęs, kad taupant tarnybinių automobilių skaičius Generalinėje prokuratūroje jau sumažintas.

„Suprantu, kad yra sunkmetis, kad mes visi turime taupyti. Jei kils klausimas, kad mums trūksta pinigų transportui, žinoma, bus svarstytinas tas klausimas, kad taupymas bus ir asmeninio saugumo sąskaita. Jei tai bus, taip ir padarysime“, –  žadėjo jis.

Gegužę peržiūrėjus šių metų biudžetą Generalinės prokuratūros finansavimas sumažintas 13,8 mln. litų: nuo 126,769 mln. litų iki 112,898 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius