-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 19

Geriausio apskrities policininko konkurse triumfavo kauniečiai (nuotraukos)

Keturiolika Kauno apskrities viešosios policijos patrulių porų ir devyni apylinkės inspektoriai trečiadienį varžėsi dėl geriausiųjų vardo.
Kauno apskrities pareigūnai varžosi dėl geriausio viešosios policijos patrulio ir apylinkės inspektoriaus titulo
Kauno apskrities pareigūnai varžosi dėl geriausio viešosios policijos patrulio ir apylinkės inspektoriaus titulo. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visi jau keturioliktus metus iš eilės rengiamame konkurse dalyvauti panorę pareigūnai savo tarnyboje turėjo būti išdirbę ne mažiau nei 3 metus bei neturėti drausminių nuobaudų. Konkurso dalyviai ankstų trečiadienio rytą po rikiuotės kibo į teorinių žinių patikrinimo testą.

Vėliau pareigūnai išbandė akies taiklumą šaudydami į taikinius, o paskui varžėsi profesinės taktikos rungtyje, kur turėjo pademonstruoti savo elgesį sumodeliuotoje situacijoje – konkursantams teko reaguoti į pranešimą apie pavojingai gatvėmis važinėjantį automobilį, kurį vairuoja galimai neblaivus asmuo. Galiausiai besivaržančiųjų laukė fiziškai sunkiausia rungtis.

Pareigūnams teko įveikti ilgą ir sudėtingą kliūčių ruožą. Po šios rungties suskaičiavus visus rezultatus paaiškėjo, jog geriausiu 2009 metų Kauno apskrities apylinkės inspektoriumi tapo Žaliakalnio nuovadoje vyresniuoju tyrėju dirbantis Zenonas Rimša. Tuo tarpu geriausiais viešosios policijos patruliais buvo pripažinti Kauno miesto policijos patrulių rinktinėje dirbantys Valdas Pališkis ir Nerijus Čekanauskas.

Nugalėtojams buvo įteikti padėkos diplomai ir rėmėjų skirti prizai. Geriausi Kauno apskrities pareigūnai rugsėjo 8 dieną susirungs su kolegomis iš kitų šalies apskričių Kaune vyksiančiame geriausio šalies viešosios policijos pareigūno konkurse. Beje, praėjusiais metais ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje triumfavę laikinojoje sostinėje dirbantys patruliai Kastytis Paniuškis ir Ramūnas Fokas artimiausiomis dienomis dalyvaus Estijoje vyksiančiose geriausio Baltijos šalių pareigūno varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius