-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 04

Giedrius Sakalinskas – Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotojas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotoju paskirtas 40-metis pareigūnas Giedrius Sakalinskas.
Giedrius Sakalinskas
Giedrius Sakalinskas / PAGD nuotr.

Nuo liepos 3 d. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotoju paskirtas vidaus tarnybos pulkininkas Giedrius Sakalinskas.

G.Sakalinskas gimė 1977 m. kovo 13 d.

Darbą priešgaisrinėje apsaugoje jis pradėjo 2001 m. spalį Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje Lietuvos elektrinės apsaugai. Nuo 2008 m. kovo vadovavo šiai tarnybai, kuri 2010 m. rugsėjo 1 d. buvo pavadinta Elektrėnų priešgaisrine gelbėjimo tarnyba.

G.Sakalinskas už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą yra apdovanotas valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pasižymėjimo ženklu „Už nuopelnus gyventojų saugai“ ir 2-ojo laipsnio Vidaus reikalų ministerijos atminimo ženklu „Tėvynės labui“, paskatintas Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininko padėka.

Vilniaus Gedimino technikos universitete jis yra baigęs technologijos mokslų bakalauro ir gaisrinės saugos magistro studijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius