Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 25

Gimtajame mieste – aistringas koncertas

Ketvirtadienį Kauno menininkų namuose koncertuosiantis gitaristas Valdemaras Mikuckis bandys visus nukelti į tuos kraštus, kur dabar šilta.
Gitaristas V.Mikuckis maksimaliai atskleidžia technines gitaros galimybes.
Gitaristas V.Mikuckis maksimaliai atskleidžia technines gitaros galimybes. / nuotr.

Tai padaryti jam padės ugningi brazilų, ispanų, italų kompozitorių kūriniai. Visi jie skambės soliniame klasikinės gitaros virtuozo V.Mikuckio koncerte.

Kauno publika gitaristui nesvetima – jis pats laikinojoje sostinėje užaugo. Nuo vaikystės gitarą ir ja atliekamą muziką pamilęs muzikantas šiuo metu pelnytai didžiuojasi vadinamas vienu talentingiausiu šiuolaikinių Lietuvos gitaristų. Tiesa, prieš tai jis išbandė ir pianiną, dainavimo chore. Pastebėję, jog sūnus turi talentą ir norą muzikuoti, tėvai V.Mikuckį leido net į dvi muzikos mokyklas - mokytis klasikinio ir džiazo fortepijono pamokų. Klasikinė gitara buvo pasirinkta kaip papildomas instrumentas. Tačiau ilgainiui be jos muzikantas nebegalėjo gyventi. 2006 metais jam buvo suteiktas klasikinės gitaros solisto - magistro laipsnis.

„Į gitarą žiūriu kaip į didelių meninių ir techninių galimybių instrumentą, prilygstantį mažam orkestrui“, - yra sakęs solistas.

Pasiklausyti meistriškai atliekamų temperamentingų kūrinių kauniečiai galės Kauno menininkų namuose vasario 26 dieną 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius