Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 17

„Gintaro“ baseino rekonstrukcijoje – kliūtys

Prieš kelis mėnesius pradėjus rekonstruoti uostamiesčio „Gintaro“ baseiną – iškilo netikėtos kliūtys. Nuvalius perdangos plokštes kilo įtarimų, kad pažeista armatūra.
„Gintaro“ baseino rekonstrukcija įsibėgėjo. Darbus užbaigti ketinama iki kitų metų kovo.
„Gintaro“ baseino rekonstrukcija įsibėgėjo. Darbus užbaigti ketinama iki kitų metų kovo. / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.

Dėl to imta baimintis, kad rekonstrukcijos darbai užsitęs ilgiau, nei planuota. Šiuo metu įdarbinta pora dešimčių statybininkų – didinti pajėgas nebeketinama.

Užbaigti statinio rekonstrukciją buvo planuota iki kovo mėnesio. Anot Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjos Violetos Staskonienės, kol kas sunku pasakyti, kiek nenumatyti sunkumai pakeis darbų eigą.

Baseino rekonstrukcija pradėta prieš tris mėnesius. Iki šiol pastatas buvo glaudžiai susietas su Vytauto Didžiojo gimnazija: naudotasi bendromis patalpomis, rūbinėmis, sanitariniais mazgais ir bendromis inžinerinėmis sistemomis.

Baseino pastate įrengti tokių patalpų nebuvo kur, tad teko suprojektuoti priestatą. Skaičiuojama, kad baseino „Gintaras“ rekonstrukcija atsieis 3,5 mln. Lt. Dalį – apie 680 tūkst. Lt. - skirė Europos sąjungos fondai.

Taip pat bus sutvarkytas ir keliukas vedantis iš S.Daukanto gatvės į baseiną. Iki šiol jis buvo sunkiai pravažiuojamas, baseino lankytojai skundėsi purvynais ir duobėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius