-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 15

,,Girstučio“ kultūros ir sporto rūmų baseinui įrengti iš Kauno biudžeto bus skirta daugiau nei 1 mln. litų

Šiuo metu rekonstruojami ,,Girstučio“ kultūros ir sporto rūmai turės patį moderniausią Lietuvoje sportinį baseiną. Jo įrengimas bus finansuojamas ir iš miesto lėšų. Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegijos nariai pritarė siūlymui skirti beveik 1,1 mln. litų naujojo sportinio baseino įrengimui.
Girstutis
Girstutis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Rekonstruotas ,,Girstučio“ baseinas bus vienas moderniausių mūsų šalyje, jame bus galime rengti aukščiausio lygio varžybas. Jau dabar Lietuvos plaukimo federacija domisi galimybėmis Kaune įsteigti Olimpinį plaukimo centrą“, – sakė administracijos direktoriaus pavaduotojas Zenonas Abramavičius.

Pagal AB ,,Miestprojektas“ parengtą ,,Girstučio“ kultūros ir sporto rūmų rekonstravimo techninį projektą buvo numatyta nuo esamo sportinio baseino nuardyti keramikines plyteles, įrengti hidroizoliaciją ir pakloti naujas plyteles. Pradėjus ardymo darbus, pastebėta, kad apsauginis betono sluoksnis atšokęs ir suskilęs, todėl praėjusiais metais buvo atlikta esamos baseino laikančių konstrukcijų ekspertizė.

Liepą buvo atlikta pakartotinė esamo baseino ekspertizė. Baseino pakartotinės techninės būklės vertinimo akte nurodyta, kad baseino vonia netenkina statybos techninių reglamentų reikalavimų ir nėra galimybių sustiprinti arba šios priemonės yra nepatikimos ir neekonomiškos, todėl privaloma nugriauti ir atstatyti naują baseino vonią, pagal visus galiojančius statinio techninius reglamentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius